Babolat Contact 2023
  • Babolat Contact 2023
  • Babolat Contact 2023

Babolat Contact 2023

PVP: € 66,12
€ 52,89
-21% Babolat
Babolat Contact 2023 padel racket | Een van de beste initiatierackets, ontwikkeld met de beste Babolat-technologieën en flexibelere materialen voor snelle aanpassing
Kijk eens:
Controle
Stroom
Bal uitlaat
Beheersbaarheid
Hardheid
Spelen

Babolat Contactmes zwart, blauw en rood

Perfectioneer je spel met het nieuwe zwarte, blauwe en rode Contact padel racket, een model uit de play-serie die je terugvindt in de nieuwe collectie Babolat Padel 2023. Dankzij het ronde formaat en lagere balans heeft het een groot slagoppervlak daarmee zal al onze fouten vergeven en ons helpen om snel te verbeteren.

Het is vervaardigd met een laag gewicht, ongeveer 345 gram, waardoor het erg licht is. Het heeft ook een constructie met meer flexibele materialen, dat wil zeggen een mengsel van koolstof en glasvezel. Om te eindigen, heeft het zacht eva-rubber aan de binnenkant, dat een zachtere aanraking en grotere sensaties genereert.

Babolat Contact zwart, blauw en rood, kenmerken

  • De Babolat Contact 2023 bevat zacht eva-rubber aan de binnenkant.
  • Het zal je fouten vergeven met zijn ronde vorm en handbalans.
  • Zeer handzaam dankzij de lichtgewicht constructie van ongeveer 345 gram.
  • Nieuw hartontwerp dat de stabiliteit verbetert.
  • Samenstelling van koolstof en glasvezel.
  • Voelt zacht aan en absorbeert trillingen zeer goed.
  • padel racket van snelle aanpassing zodat je vooruitgang kunt boeken.
  • Een van de Babolat Padel 2023 beginnersrackets.

Voor wie is het? We raden het aan aan jongens die van tijd tot tijd beginnen met padel of trainen, omdat het contact een initiatiepadel racket is dat geweldige controle over de bal biedt, dus het kost je niet om het terug te brengen naar het rivaliserende veld en dag na dag te verbeteren.

Waarom zal je het leuk vinden? Omdat het een nieuwe, lichtere constructie heeft, is het niet zwaar en kun je het gemakkelijk verplaatsen. Bovendien valt het op het eerste gezicht het meest op dankzij zijn nieuwe esthetiek in zwarte en blauwe en rode flitsen.

Lees meer over het merk BABOLAT

Rust jezelf uit met de beste Babolat Padel-producten, een padelmerk dat de afgelopen jaren een grote evolutie heeft doorgemaakt. Momenteel is het al vertegenwoordigd in de WPT door spelers als Juan Lebrón, een van de favoriete merken van het publiek.

Binnen zijn nieuwe collectie heeft het een breed scala aan padel padel rackets, schoenen, kleding en racketas om degene te kiezen die het beste bij onze behoeften past. Wacht niet langer en geniet van de beste sensaties met Babolat, u zult niet teleurgesteld worden!

Features Vorm: Rond Peil: Initiatie Toneelstuk: Controle Gewicht: 345-355 gr. Profiel: 38 mm Speler: Man Jaar: 2023 Tacto Blando Material Principal Fibra de vidrio Rugosidad Sin rugosidad
Onze beste producten