padeltas Babolat Holder Perf Padel grijs
  • padeltas Babolat Holder Perf Padel grijs
  • padeltas Babolat Holder Perf Padel grijs
  • padeltas Babolat Holder Perf Padel grijs

padeltas Babolat Holder Perf Padel grijs

PVP: € 110,00
€ 99,95
-10% Babolat
Babolat Holder Perf Padel grijze padeltas | Bescherm al het materiaal dat u meeneemt naar de wedstrijden met de Babolat Holder Perf Padel-racketas, die is ontworpen met een capaciteit om vier rackets op te bergen

Babolat Holder Perf Padel thermo grijze padeltas

Als jij een van degenen bent die gewoonlijk veel materiaal naar wedstrijden draagt, brengt het merk Babolat de nieuwe collectie tassen zodat je al je materiaal kunt vervoeren. Een daarvan is de nieuwe Holder Perf Padel, een van de grootste padel racketassen uit de hele collectie waarin je al je spullen overzichtelijk kunt opbergen.

Hiervoor heeft hij twee zijvakken waarin je in elk twee padel rackets kunt opbergen, zodat je er in totaal vier in de rugzak kunt vervoeren. Het is ook ontworpen met een Headvak waarin u uw schoenen, kleding of ander materiaal dat u gewoonlijk draagt, kunt opbergen.

Babolat Holder Perf Padeltas kleur grijs, kenmerken

  • De Babolat Holder Perf Padel heeft een inhoud van 52 liter.
  • Het is gemaakt met gerecyclede materialen om het milieu te helpen.
  • De handvatten zijn gewatteerd en verstelbaar zodat je hem comfortabel kunt dragen.
  • Twee zakken met capaciteit voor twee rackets in elk.
  • Het is ontworpen met hoogwaardige materialen om slijtage te voorkomen.
  • Nieuwe collectie Babolat 2023 padel racketassen.

Voor wie is het? Het is ideaal voor mensen die na de wedstrijden een douche nemen, dus ze hebben een tas nodig waarin ze al het materiaal comfortabel kunnen dragen, maar tegelijkertijd comfortabel te vervoeren zijn zodat het geen pijn doet aan de rug.

Waarom zal je het leuk vinden? Want het wordt een van de grootste tassen in de hele collectie die ook nog eens in het grijs is uitgevoerd en dus heel makkelijk te combineren is met al je sportkleding. Bovendien worden de materialen gerecycled, zodat u plastic afval helpt verminderen.

Lees meer over het merk BABOLAT

In 2010 begon Babolat Padel zijn carrière in padel en lanceerde hij zijn eerste collectie. Met veel werk en moeite heeft het zich in de sector geconsolideerd met zeer concurrerende producten die zijn aangepast aan alle soorten doelgroepen en games.

Bovendien is het een van de sponsors geworden van de Padel World Padel Tour, met de vertegenwoordiging van enkele van de meest opvallende spelers op de ranglijst.

Features Speler: Man Jaar: 2023
Onze beste producten