Wristband Bidi Badu Cody Code Move rood
  • Wristband Bidi Badu Cody Code Move rood

Wristband Bidi Badu Cody Code Move rood

PVP: € 16,95
€ 11,95
-30% Bidi Badu
Wristband Bidi Badu Cody Code Move grote rood | Vermijd zweetproblemen met de Bidi Badu Cody Code Move padelpolsbandjes in rood, groot formaat voor meer absorptie
  • Recibelo antes de
    Koop vandaag en ontvang het vrijdag, 5 april, 2024
Paga a plazos
Splits uw aankoop eenvoudig Zonder papierwerk

Wristband padel Bidi Badu Cody Code Move rode

Ontdek al onze accessoires om padel tennis te spelen, we zijn ervan overtuigd dat ze je zullen helpen om op je beste niveau te presteren. Koop de grotere maat rode Cody Code Move padelbandjes, ontwikkeld met de beste stoffen en afwerkingen van Bidi Badu 2023.

Ze zijn perfect zodat de schep niet uit je handen glijdt, omdat ze een groot absorptievermogen bieden. Ze beperken ook beweging, dus je kunt ze gebruiken als je uit een blessure komt of last hebt van ongemak in het gebied. Tot slot verzekeren we u dat ze zeer resistent zijn, zodat ze geen eigenschappen verliezen.

Wristband Bidi Badu Cody Code Move lange rood, kenmerken

  • De rode Bidi Badu Cody Code Move wordt per twee verkocht.
  • Ontwerp in rood, maar u kunt kiezen uit meer kleuren.
  • Ze zijn extra groot, ongeveer 12 x 8 centimeter.
  • Gemaakt van 85% katoen en 15% latex.
  • De stoffen verliezen geen eigenschappen en bieden altijd maximale absorptie.
  • Ze behoren tot de Bidi Badu 2023 padel accessoires catalogus.

Voor wie is het? Geschikt voor jongens of meisjes die onder hoge temperaturen trainen en niet stoppen met zweten, daarom willen ze grote polsbandjes die de vochtigheid van de armen tegengaan en helpen om het zweet van het gezicht te drogen.

Waarom zal je het leuk vinden? Omdat deze Bidi Badú-polsbandjes zijn gemaakt met de beste materialen op de markt, dus ze bieden een grote duurzaamheid en een zeer zachte aanraking. Je kunt ze in het rood krijgen maar ze zijn ook in veel meer kleuren verkrijgbaar.

Lees meer over het merk Bidi Badu

Ontdek het nieuwe Duitse sportkledingmerk Bidi Badu, dat een groot aantal kledingstukken heeft om sporten zoals tennis of padel te beoefenen. Hun kleding is vervaardigd met de hoogste kwaliteit om je stoffen te geven die weerstand bieden terwijl je comfortabel kunt spelen.

Daarnaast kenmerken zijn ontwerpen zich door het meest opvallend te zijn omdat ze geïnspireerd zijn door de Afrikaanse levensstijl en zijn meer ontspannen mentaliteit, dit is zeer aanwezig in al zijn kleding. Je kunt nu in onze padelwinkel de nieuwe collectie kleding voor zowel dames als heren van het merk Bidi Badu vinden, je zult er dol op zijn!

Features Jaar: 2023
Onze beste producten