Dit product is verouderd, u kunt tussen deze alternatieven kiezen.
Black Crown Piton Attack 12K+
  • Black Crown Piton Attack 12K+

Black Crown Piton Attack 12K+

PVP: € 250,00
€ 224,95
-11% Black Crown
Black Crown Piton Attack 12K+ padelpadel | Haal de bal met gemak x 3 eruit dankzij dit Black Crown-padel racket, een 100% carbon model om maximale punch in het spel nabij het net te garanderen.
Kijk eens:
Controle
Stroom
Bal uitlaat
Beheersbaarheid
Hardheid
Spelen

padel racket Black Crown Piton Attack 12K+ Verde

Domineer het net met het nieuwe Piton Attack 12k padel racket, een noviteit in de meest geavanceerde serie van Black Crown 2021. Het valt op door zijn geweldige punch dankzij het oversized diamantformaat en licht uitgebalanceerd, zodat de sweet spot kleiner is en plaats op de top.

De buis is gemaakt van koolstof en de vlakken zijn versterkt met 12k-stof voor een droger gevoel en om de levensduur te verlengen. Bovendien zorgt de eva zachte rubberen kern voor meer gevoel van controle en comfort, dus zelfs als het een power padel racket is, genereert het zeer goede sensaties.

Black Crown Piton Attack 12K Groen, Kenmerken

  • Extra groot diamantformaat met hoge balans van de Black Crown Piton Attack 12k+.
  • Het frame is gemaakt van dubbel buisvormig carbon.
  • Versterkt oppervlak met 12k-stof voor een hardere aanraking.
  • Je verliest geen gevoel van controle en comfort dankzij het zachte eva-rubber
  • Powerracket voor aanvallende spelers.
  • Ontworpen met een ruw oppervlak, wat voor meer effecten zorgt.
  • Sterke en solide structuur voor lange weerstand.
  • Inbegrepen in de Powerracket-catalogus van Black Crown 2021.

Voor wie is het? Het is ontworpen voor professionele spelers of spelers op hoog niveau die hun spel baseren op aanvallende slagen en die een krachtig racket nodig hebben om de bal te raken en van het veld te krijgen.

Waarom zal je het leuk vinden? Hoewel het een krachtig racket is, genereert het zeer goede sensaties bij het slaan, omdat het niet overdreven hard is. Het keert ook terug met een cool ontwerp in zwarte en groene details die je zullen laten schitteren op de baan.

Lees meer over het merk BLACK CROWN

Het merk Black Crown Padel is een van de grootste exponenten van design en kwaliteit, met zijn Headkantoor in Barcelona. Van daaruit ontwerpt en produceert het alle producten in zijn uitgebreide catalogus.

Het Catalaanse bedrijf is nog niet zo lang geleden in deze sector begonnen, maar het is nu al een maatstaf voor veel professionele en amateurspelers. Geniet van de beste sensaties met zijn nieuwe collectie padelpadel rackets.

Features Vorm: Diamant Peil: Geavanceerd Toneelstuk: Stroom Gewicht: 360-370 gr. Profiel: 38 mm Speler: Man Jaar: 2021 Aanraken: Hard Hoofdmateriaal Koolstof Ruwheid 3d
Onze beste producten