Black Crown Piton 11 2023
  • Black Crown Piton 11 2023
  • Black Crown Piton 11 2023

Black Crown Piton 11 2023

PVP: € 260,00
€ 259,95
-1% Black Crown
Black Crown Piton 11 padel racket | Pas je aan elk spel aan met het Black Crown Piton 11-racket, een model dat is vervaardigd met zacht eva-rubber voor goede kracht zonder de controle te verliezen
  • Recibelo antes de
    Koop vandaag en ontvang het maandag, 6 mei, 2024
Paga a plazos
Splits uw aankoop eenvoudig Zonder papierwerk
"STARS"-coupon - 8% extra korting, alleen deze maand.
Kijk eens:
Controle
Stroom
Bal uitlaat
Beheersbaarheid
Hardheid
Spelen

padel racket soft Black Crown Piton 11

Een andere editie van een van de meest geliefde modellen uit de hele Black Crown 2023-collectie is terug, het nieuwe Piton 11 padelracket dat dit seizoen arriveert met een vernieuwd ontwerp. Beginnend met zijn ronde vorm en een ingehouden balans, waardoor het een zeer goed uitgebalanceerd racket is.

Wat de structuur betreft, combineert het voornamelijk koolstof voor meer weerstand samen met glasvezel dat meer flexibiliteit aan de gezichten geeft. Bovendien is de Power Soft Memori Eva aan de binnenkant gebruikt, wat ervoor zorgt dat het meer hardheid krijgt, maar zonder de controle te verwaarlozen.

Black Crown Piton 11 blauw, kenmerken

  • Het Black Crown Piton 11 racket heeft een ronde vorm en een meer gerichte balans.
  • Het keert terug met een vernieuwd ontwerp in blauw met zwarte details.
  • De structuur is ontworpen met een laag glasvezel en een andere laag van 3K koolstof voor meer weerstand.
  • De kern is ontworpen met PSM witte eva die een zeer goed vermogen geeft zonder de controle te verliezen.
  • Brede sweetspot om niet-gecentreerde ballen te corrigeren.
  • Ruwe gezichten om zeer goede effecten te creëren in topspins of slices.
  • Het werkt geweldig vanaf de achterkant van het net.
  • Verkrijgbaar in de racketcollectie Black Crown 2023.

Voor wie is het? We raden het aan aan alle gevorderde spelers die op zoek zijn naar een racket waarmee ze zowel dichtbij als ver van het net zeer goede resultaten kunnen behalen. Daarnaast zorgt het dankzij de gebruikte materialen in de kern voor een zeer goede combinatie van power en controle.

Waarom zal je het leuk vinden? Omdat het een model is dat al vele edities heeft gehad sinds het een van de favorieten van de spelers is geworden dankzij de fantastische technologieën die het biedt. Het heeft ook een volledig nieuw ontwerp in blauw met details in zwart.

Lees meer over het merk BLACK CROWN

Geniet van de beste kwaliteit en comfort bij Black Crown Padel, een relatief jong bedrijf dat het publiek voor zich heeft weten te winnen. In zijn nieuwe collectie padelrackets heeft hij gekozen voor innovatieve technologieën en materialen die garant staan voor goede prestaties.

Bovendien zijn ze ideaal voor zowel professionele spelers als beginnende amateurs. U zult zonder twijfel hoge kwaliteit tegen uitzonderlijke prijzen in handen hebben.

Features Vorm: Rond Peil: Geavanceerd Toneelstuk: Polyvalent Gewicht: 360-375 gr. Profiel: 38 mm Speler: Man Jaar: 2023 Aanraken: Halfzacht Hoofdmateriaal Glasvezel Ruwheid Glad
Onze beste producten