Beste padel rackets voor epicondylitis 2024: zeg vaarwel tegen pijn

Zoals elk seizoen brengen we je een lijst met de beste padel rackets om epicondylitis en andere blessures gerelateerd aan spiervermoeidheid in de bovenste ledematen te bestrijden. Deze modellen, die opvallen door hun hanteerbaarheid en nieuwe technologieën, zijn ontworpen om ongeëvenaard comfort op de baan te bieden.

In dit artikel presenteren we je de beste padel rackets om epicondylitis te voorkomen die dit seizoen zijn geïntroduceerd met als doel dat het de baan op gaan niet langer een continue marteling is, maar een genot.

Epicondylitis of tenniselleboog is een soort blessure die optreedt als gevolg van herhaalde inspanning die uiteindelijk de pezen van de elleboog en andere bovenste ledematen ontsteekt. Om dit tegen te gaan, raden we aan te kiezen voor een padel racket dat hanteerbaar, licht is en uitgerust met technologie die de trillingen vermindert zodat deze niet eindigen overgedragen aan de arm.

Beste padel rackets om epicondylitis te voorkomen in 2024

In deze lijst bieden we je tien opties die perfect voldoen aan de behoeften van die spelers die deze blessure herhaaldelijk hebben geleden in de loop der jaren. Ze blinken uit door het comfort tijdens het spel en de zachtheid waarmee ze aanvoelen op het 20×10 veld.

Dit zijn de rackets die de epicondylitis het beste bestrijden in dit 2024:

Bullpadel Vertex 04 2024

Bullpadel Vertex 04 2024
AANBIEDING: €299.95
RRP: €300.00

 • Vorm: Diamant
 • Spel: Kracht
 • Gewicht: 360-375

Bullpadel Vertex 04 2024

Dit Bullpadel model is een van de meest gevraagde van dit seizoen vanwege zijn prestaties, technologieën en veelzijdigheid. Het is een racket met een diamantvorm, gemiddeld hoog evenwicht en middelhard gevoel, gebouwd met Xtend 12K koolstof en een MultiEva rubberen kern.

Dit model is opmerkelijk door zijn ongelofelijke hanteringsgemak, met de Air React Channel technologie in het hart, evenals het Curvaktiv systeem om zijn eigenschappen te verbeteren. Bovendien bevat het de Custom Weigt in het frame- en de plugzone om het gewicht en de balans van het racket aan te passen, evenals de Hesacore grip dat de trillingen tot 38% vermindert bij het slaan van de bal.

Nox AT10 Pro Cup Coorp 2024

Nox AT10 Pro Cup Coorp 2024
AANBIEDING: €199.95
RRP: €200.00

 • Vorm: Druppel
 • Spel: Veelzijdig
 • Gewicht: 360-375

Nox AT10 Pro Cup Coorp 2024

De Nox AT10 Pro Cup Coorp is een van de meest verwachte modellen van dit seizoen, aangezien het de evolutie vertegenwoordigt van het legendarische racket van Miguel Lamperti met een vleugje van de stijl van Augustine Tapia. Gebouwd in 3K glasvezel, verbetert het het gevoel en biedt het een ongeëvenaard gevoel bij elke slag.

Er is gekozen voor een ontwerpwijziging van zijn klassieke ronde vorm naar een druppelvorm om een betere balans tussen controle en kracht te garanderen. Bovendien stelt het speciale koord met Smart Strap-technologie en verwisselbare kleuren een unieke personalisatie mogelijk.

Siux Trilogy Lite Air 4 2024

Siux Trilogy Lite Air 4 2024
AANBIEDING: €227.07
RRP: €229.00

 • Vorm: Rond
 • Spel: Controle
 • Gewicht: 360-375

Siux Trilogy Lite Air 4 2024

Met dit model heeft Siux een van de meest hanteerbare en lichte rackets van dit seizoen gecreëerd. Het heeft een ronde vorm en een medium zacht gevoel dat goede sensaties geeft bij het slaan van de bal. Bovendien bestaat het uit 21K Twill Silver carbon op de bladen en een EVA Soft rubber voor meer zachtheid tijdens het spel.

Het is een supercomfortabel controle racket dat ook 3D-rugositeit integreert voor spelers die houden van gesneden schoten. Aan de andere kant, de schuimrubberen Dual Pro grip met rugositeit genereert ongeëvenaarde kenmerken die het handvat verbeteren en trillingen verminderen, zodat ze zich uitsluitend kunnen concentreren op het winnen van elk punt.

Royal Padel RP 34 Anniversary Polyethylene 2024

Royal Padel RP 34 Anniversary Polyethylene 2024
AANBIEDING: €269.01
RRP: €320.00

 • Vorm: Druppel
 • Spel: Veelzijdig
 • Gewicht: 360-375

Royal Padel RP 34 Anniversary Polyethylene 2024

Dit model is perfect voor spelers die last hebben van epicondylitis aangezien het hartontwerp met twee verstevigingen de trillingen aanzienlijk vermindert na de impact. Het is gemaakt in de vorm van een traan, met een gemiddeld evenwicht, zacht gevoel en een zeer breed zoetpunt waardoor het een controle racket is.

Dit seizoen, is het alleen gemaakt met glasvezel op het oppervlak, een kern van ultra zacht polyethylene rubber en een ruw oppervlak zodat tegenstanders achter in het veld lijden met gesneden schoten. Als je een gevorderde speler bent die alle padel slagen wil domineren, dan is dit jouw racket.

Star Vie Metheora Dual 2024

Star Vie Metheora Dual 2024
AANBIEDING: €219.90
RRP: €242.00

 • Vorm: Rond
 • Spel: Veelzijdig
 • Gewicht: 360-375

Star Vie Metheora Dual 2024

De nieuwe Metheora Dual presenteert een uitstekend evenwicht tussen kracht en controle om te heersen op het padelveld omdat het is gebouwd met de Dual Density technologie, die zich aanpast aan elk type slag.

Het presenteert een reliëf op het oppervlak om onmogelijke effecten te kunnen uitvoeren en dankzij de koolstofkoker en 3K weefsel op het oppervlak biedt het maximale weerstand en stijfheid. Bovendien, heeft het de nieuwe Noene grip die trillingen absorbeert, en biedt een comfortabelere slag en verbetert het gevoel op de arm van de speler.

Wilson Bela V2.5 LT 2024

Wilson Bela V2.5 LT 2024
AANBIEDING: €189.95
RRP: €270.00

 • Vorm: Diamant
 • Spel: Kracht
 • Gewicht: 350-360

Wilson Bela V2.5 LT 2024

Dit racket is onderdeel van de nieuwe collectie van Fernando Belasteguin, die dit seizoen zich terugtrekt uit het professionele padel na een carrière van 30 jaar waarin hij heeft bewezen de beste speler te zijn in de geschiedenis van deze sport. Dit model vertegenwoordigt de lichte versie van de Wilson Bela V2.5 Pro 2024, en is dus gemakkelijk hanteerbaar dicht bij het net.

Het is gemaakt met een diamant vorm, gemiddelde tot hoge balans om de aanval te bevorderen en een medium gevoel dat zeer comfortabel is tijdens het spel. Bovendien, het mengt koolstofvezel en glasvezel op het oppervlak en heeft een EVA Soft Core in de kern die zeer zachte gevoelens geeft. Tot slot, het valt op door zijn verminderde gewicht, dat onder de 360 gram ligt.

Head Extreme One 2024

Head Extreme One 2024
AANBIEDING: 199,95 €
PVP: 280,00 €

 • Vorm: Diamant
 • Spel: Kracht
 • Gewicht: 345

Head Extreme One 2024

De nieuwe Extreme One is het opvallende racket dat slechts één gat in het oppervlak heeft, het minimum toegestaan door de officiële padelregelgeving. Ondanks de controverse die de lancering op de markt heeft veroorzaakt, is het een superhandig racket met een gewicht van ongeveer 345 gram, waardoor het ideaal is voor snelle bewegingen in verdediging en om het punt te bepalen in situaties zoals blokkades of volleyduels.

Het is gebouwd met 12K carbon en heeft een diamantvorm om meer kracht te genereren. Bovendien bevat het het Auxetic-systeem om de prestaties op de 20×10 te verbeteren en de zachte plugtechnologie die de trillingen aanzienlijk vermindert die ontstaan bij impact met de bal.

Adidas Adipower Multiweight Control 3.3

Adidas Adipower Multiweight Control 3.3
AANBIEDING: 212,32 €
PVP: 400,00 €

 • Vorm: Rond
 • Spel: Controle
 • Gewicht: 355-365

Adidas Adipower Multiweight Control 3.3

Ontworpen voor hoogpresterende spelers zoals ‘Captain America’ Álex Ruiz, heeft de control versie van de Adipower-lijn een ronde vorm en een sweetspot in het midden om controle bij elke slag te bevorderen.

Het is een elegant racket met een gemiddeld balans dat beschikt over het Weight & Balance-systeem dat zich bevindt op de kop en de rand, met de mogelijkheid om het gewicht en de balans van het racket tot negen gram aan te passen. Gemaakt van koolstof van de hoogste kwaliteit, wordt dit model gekenmerkt door zijn duurzaamheid en heeft het ook een hoge dichtheid schuim dat comfort biedt tijdens het spel en een goede baloutput.

Royal Padel RP M27 Polietileno LTD 2024

Royal Padel RP M27 Polietileno LTD 2024
AANBIEDING: 297,95 €
PVP: 350,00 €

 • Vorm: Rond
 • Spel: Controle
 • Gewicht: 360-380

Royal Padel RP M27 Polietileno LTD 2024

Het kroonjuweel van Royal Padel voor 2024 komt op de banen met een ronde vorm, een gemiddeld-laag balans en een gemiddeld gevoel om grote aanpassingsmogelijkheden te bieden aan ervaren spelers die meerdere keren per week spelen.

Het bevat 100% koolstof en een zachte polyethyleenkern die extra comfort biedt bij elke impact. Het heeft een ruwe Core Tech-afwerking om de effecten te vergemakkelijken, evenals het Shock Absorption-systeem om de trillingen die bij elke balimpact worden gegenereerd te verminderen, waardoor mogelijke blessures aan de elleboog (epicondylitis) en schouder worden voorkomen.

Black Crown Piton Air 12K 2024

Black Crown Piton Air 12K 2024
AANBIEDING: 195,95 €
PVP: 220,00 €

 • Vorm: Rond
 • Spel: Veelzijdig
 • Gewicht: 365-375

Black Crown Piton Air 12K 2024

We sluiten de lijst af met een racket voor trouwe spelers van Black Crown, die een unieke technologie genaamd AVAIR bevat voor volledige trillingsabsorptie. Het heeft ook 12K koolstof op de vlakken en een EVA-schuim met een dichtheid van 15 dat een zacht gevoel geeft om de juiste richting aan de slagen te geven.

Dit racket valt op door zijn zeer ruime sweetspot die technische fouten op de 20×10 tolereert, evenals door zijn elegante ontwerp met zwarte tinten. Ten slotte is het superbestendig tegen schokken met het net, het oppervlak of het glas dankzij het frame, dat is gemaakt van 2TB koolstof.