Bullpadel polsbandjes BPMU2405 carbon geranium
  • Bullpadel polsbandjes BPMU2405 carbon geranium

Bullpadel polsbandjes BPMU2405 carbon geranium

PVP: € 12,00
€ 9,95
-18% Bullpadel
Bullpadel BPMU2405 carbon geranium | Ontdek de muñequeras Bullpadel BPMU-243 in carbon en geranium. Perfect om met stijl te spelen, bieden comfort en superieure absorptie te allen tijde
  • Recibelo antes de
    Koop vandaag en ontvang het vrijdag, 3 mei, 2024
Paga a plazos
Splits uw aankoop eenvoudig Zonder papierwerk
"STARS"-coupon - 8% extra korting, alleen deze maand.

Polsbandjes padel Bullpadel BPMU-243 carbon geranium

Maak kennis met de polsbandjes Bullpadel BPMU-243 voor vrouwen in carbon en geranium, een essentiële aanvulling op je padeluitrusting die functionaliteit combineert met een onderscheidend vrouwelijk tintje. Het compacte ontwerp, speciaal aangepast voor de vrouwelijke pols, biedt uitzonderlijk comfort zonder stijl of effectiviteit op te offeren.

Deze polsbandjes zijn ontworpen voor de moderne vrouwelijke speler en bieden een gestileerde oplossing om zweet te beheren terwijl je gefocust blijft op het spel. De combinatie van carbon en geranium is niet alleen visueel opvallend, maar past ook perfect bij de laatste trends in vrouwelijke sportmode.

Kenmerken polsbandjes Bullpadel BPMU-243 voor vrouwen in carbon en geranium

  • Aangepast aan de grootte van de vrouwelijke pols voor een perfecte en comfortabele pasvorm.
  • Optimale mix van katoen en polyester voor zachtheid en uitstekend absorptievermogen.
  • Ontwerp in carbon en geraniumtinten, waardoor een levendige toets aan je sportkleding wordt toegevoegd.
  • Ribweefseltechnologie voor meer zachtheid en comfort tijdens lange games.
  • Verbeterde duurzaamheid en weerstand, ideaal om de intensiteit van elk spel aan te kunnen.
  • Onderdeel van de stijlvolle collectie accessoires voor vrouwen van Bullpadel 2024.

Voor wie is het bedoeld?

Perfect voor de padelspeler die stijl niet opoffert voor functionaliteit. De polsbandjes Bullpadel in carbon en geranium zijn ontworpen voor degenen die willen opvallen op de baan met een accessoire dat even praktisch is als stijlvol.

Waarom ga je het leuk vinden?

Door het exclusieve ontwerp en de harmonieuze combinatie van carbon- en geraniumkleuren tillen deze polsbandjes niet alleen je sportoutfit naar een hoger niveau, maar geven ze je ook het vertrouwen om je beste spel op de baan te laten zien.

Ontdek meer over het merk Bullpadel

Bullpadel, synoniem voor innovatie en kwaliteit, blijft de norm stellen in de wereld van het vrouwelijke padel met producten die speciaal zijn ontworpen voor de veeleisende speelster. Elk artikel, inclusief deze polsbandjes, weerspiegelt het engagement van Bullpadel voor prestaties en vrouwelijke stijl.

Sluit je aan bij de community van speelsters die Bullpadel kiezen om hun spel aan te vullen met accessoires die zowel qua functionaliteit als sportmode opvallen. Spelers zoals Paquito Navarro, Juan Tello of Martín Di Nenno vertegenwoordigen het merk op alle banen.

Features Speler: Vrouw Jaar: 2024
Onze beste producten