Dit product is verouderd, u kunt tussen deze alternatieven kiezen.
Pack Bullpadel Hack 02 + Paletero 2020
  • Pack Bullpadel Hack 02 + Paletero 2020

Pack Bullpadel Hack 02 + Padel Tassen 2020

PVP: € 360,00
€ 284,95
-21% Bullpadel
Koop het Bullpadel-pakket bestaande uit de krachtige Hack 2020 en de bijpassende Adidas-padeltas, producten die Paquito Navarro zal dragen op de WPT

Pack Bullpadel Hack 02 + Padel Tassen 2020

Verpletter je tegenstanders met het Bullpadel padel pack met BullPadel Hack 02 padel racket met bijpassende racketas , ballen, exclusief shirt en overgrip. Toon je winnende slagen met het wapen van Paquito Navarro, 1e in de World Padel Tour-ranglijst. Daarnaast kun je hem in de Adidas Barricade padel racketas in de kleur geel opbergen en beschermen tegen eventuele stoten in de tas. Geniet van de beste functies en een spectaculair ontwerp, je zult jaloers zijn op je collega's!

Voor wie is het? Bedoeld voor ervaren spelers, met een gevorderd niveau en stamgasten op de hellingen die een krachtig padel racket nodig hebben om hun gevechten te winnen. Bovendien te combineren en te vervoeren in een robuuste palettero en met duurzame materialen.

Waarom zal je het leuk vinden? Omdat het producten zijn die zijn gemaakt met de beste materialen op de markt om maximale prestaties op het circuit te garanderen. Bovendien zal Paquito Navarro ze dragen in de World Padel Tour-masters, mis ze niet!

Imponeer je rivalen met het bullpadel Hack-pakket

  • Maximale kracht van de zwart-gele Hack met diamantvorm, verpletter je rivalen.
  • Degene gekozen door Paquito Navarro, top tien WPT-speler.
  • Adidas padeltas met exclusief vak voor schoenen.
  • Grote capaciteit, met afmetingen van 30 x 60 x 40 cm.
  • Goede grip door de Hesacore.
  • Padel Zone technisch T-shirt.
  • Head padel-ballen of iets dergelijks.
  • Producten uit de geavanceerde serie BullPadel 2020 padel rackets .

Lees meer over het merk BULLPADEL

BullPadel is een erkend merk geworden in deze sport. Het heeft een breed assortiment aan materiaal: padel padel rackets, trainers, technische kleding en andere accessoires om je van top tot teen uit te rusten. Dankzij de constante evolutie kan het zeer competitieve producten produceren die zijn aangepast aan de behoeften van het publiek. Daarnaast zijn professionele spelers als Paquito Navarro, de haai Maxi Sánchez en Victoria Iglesias loyaal aan het merk.

Features Vorm: Diamant Peil: Geavanceerd Toneelstuk: Stroom Gewicht: 360-380 gr. Profiel: 38 mm Speler: Man Jaar: 2018
Onze beste producten