Pack Bullpadel Flow Light + Padel Tassen
  • Pack Bullpadel Flow Light + Padel Tassen

Pack Bullpadel Flow Light + Padel Tassen

PVP: € 162,00
€ 129,95
-20% Bullpadel
Flow Light padelpakket voor dames | Presteer met volle teugen met dit padelpakket voor dames, bestaande uit een veelzijdig, licht en hanteerbaar Bullpadel-racket en een padel-racketas in beperkte oplage
Schrijf een beoordeling
"STARS"-coupon - 8% extra korting, alleen deze maand.

Pack voor dames Bullpadel Flow Light

Koop producten in onze online winkel met het Bullpadel Wing Woman LTD + padel racketakket 2021. Het is een zeer uitgebalanceerd padel racket voor dames, omdat het een druppelvorm heeft, een gemiddelde balans en een lager gewicht voor een goede hanteerbaarheid.

Het is gemaakt met carbon in het frame, glasvezel in de vlakken en multi-eva rubber in de kern om de beste balans tussen aanraking en weerstand te bereiken. Het heeft ook ruwheid op de gezichten, een beschermer in het framegebied en versteviging in het hart. Je hebt ook al een grote palettero die bij de padel racket past.

Bullpadel Flow Light voor dames met paletteero, kenmerken

  • Met het Bullpadel pack krijg je de Flow Light, een veelzijdig en exclusief padel racket voor dames.
  • Uitzonderlijke aanraking dankzij de multi-eva kern met 2 dichtheid.
  • Stevige structuur dankzij de koolstof van de buis, versteviging van het hart en nylon beschermer.
  • Constructie met glasvezel en ruwheid in de vlakken.
  • BPP-22015 padel racketas met 1 zijde voor rackets.
  • Limited edition-ontwerp en gewatteerde bescherming voor meer comfort.
  • Groot Headvak en een apart vak voor vuile schoenen.
  • Het Bullpadel-pakket bevat ballen, overgrip en CADEAU-shirt.
  • Een van de Bullpadel 2022-packs voor dames.

Voor wie is het? Gericht op veeleisende atleten die op zoek zijn naar een licht en goed uitgebalanceerd padel racket om zowel in aanval als verdediging de beste prestaties te kunnen leveren, evenals een grote racketas die past bij het padel racket.

Waarom zal je het leuk vinden? Omdat het producten in beperkte oplage zijn, aangezien zowel de Wing voor meisjes als de tas exclusieve producten zijn, waarvan er maar heel weinig te koop zijn. Ze presenteren ook een spectaculair ontwerp in zwart en koraal, een heel cool pakket voor meisjes!

Lees meer over het merk BULLPADEL

Geniet van de nieuwe BullPadel Sport-collectie, een van de modemerken onder de spelers. Dit seizoen verrast ons met een complete collectie padel rackets, kleding, schoenen en palettero's waar je degene kunt kiezen die het beste bij je past.

Momenteel werkt het bedrijf samen met de Spaanse padelfederatie en is het ook sponsor van de WPT. Top tien spelers in de ranking zoals Paquito Navarro, Maxi Sánchez of Alejandra Salazar zijn loyaal aan het merk. Aarzel niet langer en ga naar de handtekening van de kampioenen.

Features Vorm: Druppel Peil: Geavanceerd Toneelstuk: Polyvalent Gewicht: 350-360 gr. Profiel: 38 mm Speler: Vrouw Jaar: 2021
Onze beste producten