Pak 3 Blikjes Ballen Bullpadel Goud
  • Pak 3 Blikjes Ballen Bullpadel Goud

Pak 3 Blikjes Ballen Bullpadel Goud

PVP: € 21,00
€ 14,95
-29% Bullpadel
3 blikken gele Bullpadel Gold-ballen | Bespaar geld door dit pakket Bullpadel-ballen te kopen, een hoogwaardig product dat u nu voor de beste prijs in onze winkel kunt krijgen
  • Recibelo antes de
    Koop vandaag en ontvang het vrijdag, 5 april, 2024
Paga a plazos
Splits uw aankoop eenvoudig Zonder papierwerk

Pak met 3 blikken Bullpadel Gold-ballen

Geef je spel meer snelheid door het pakket van 3 blikken Bullpadel Gold-ballen te kopen, een hoge wedstrijdbal van Bullapdel. Er zijn hoogwaardige materialen gebruikt voor de vervaardiging en om de beste prestaties tijdens de wedstrijd te behalen.

Ze hebben de voorkeur van professionele spelers vanwege hun duurzaamheid en veerkracht, omdat ze een uniforme vlucht bieden. Ze behouden hun prestaties ook langer omdat de kern is versterkt met rubber met een hoge dichtheid en hun druk intact houdt.

Pak van 3 Bullpadel Gold-boten, kenmerken

  • Met het Bullpadel Gold ballenpakket heb je 3 boten met elk 3 eenheden.
  • Vernieuwd kernontwerp voor verhoogde duurzaamheid.
  • Nieuwe constructie bestand tegen slijtage en slijtage.
  • Ontwerp in geel en met het merklogo
  • Perfecte balans tussen precisie en controle.
  • Nieuw model Bullpadel 2021 padelballen.

Voor wie is het? Ontworpen voor hoge competitie, voor atleten die regelmatig spelen en op zoek zijn naar een kwalitatieve en resistente bal. Bovendien verzekeren we u dat u lang zult genieten.

Waarom zal je het leuk vinden? Omdat het een hoogwaardige bal is die goedkoper zal zijn als je hem in pakketten koopt. Dus met dit aanbod van ballen bespaart u geld en kunt u uw beste spel op de baan laten zien.

Lees meer over het merk BULLPADEL

Rust jezelf uit met de beste producten om padel te spelen dankzij BullPadel Sport, een van de merken die de voorkeur hebben van spelers. Dit seizoen presenteert een complete collectie padel rackets, schoenen, kleding en padeltassen voor alle smaken en portemonnees.

Het bedrijf heeft de steun van top tien spelers op de World Padel Tour zoals Paquito Navarro, Maxi Sánchez, Alejandra Salazar of Cata Tenorio, een duidelijk voorbeeld van de kwaliteit van het merk. Wacht niet langer en ga naar Bullpadel, je zult niet teleurgesteld worden!

Features Jaar: 2021
Onze beste producten