Padelballen Doos Bullpadel FIP Next Pro 24 x 3

PVP: € 115,70
€ 90,87
-22% Bullpadel
Doos Bullpadel FIP Next Pro 24 x 3 | Voorkom continu geld uitgeven met de nieuwe Bullpadel FIP Next Pro ballenbak waarin 24 blikken worden verkocht, elk met drie hoogwaardige units
  • Recibelo antes de
    Koop vandaag en ontvang het vrijdag, 7 oktober, 2022

Padelballen Bullpadel FIP Next Pro 24 blikken

Als jij een van degenen bent die meerdere keren per week padel speelt en een groot aantal ballen nodig hebt om mee te spelen gedurende het jaar, dan hebben we de nieuwe Bullpadel FIP Next Pro ballenbak.In totaal zijn er 24 boten met elk 3 eenheden om als een pro te spelen.

Dit jaar worden ze de officiële ballen van de International Padel Federation omdat ze een grote snelheid op het veld bieden, waardoor het spel dynamischer wordt. Ze bieden ook een grote duurzaamheid dankzij hun kern van rubber met een hoge dichtheid die voorkomt dat ze druk verliezen.

Bullpadel FIP Next Pro ballenbak, kenmerken

  • De Bullpadel FIP Next Pro ballenbak bevat 24 blikken met elk 3 eenheden.
  • Ze worden de officiële FIP-ballen.
  • Geweldig gevoel bij het slaan dankzij het gebruik van natuurlijk vilt.
  • Rubberen kern met hoge dichtheid om drukverlies te voorkomen.
  • Je zult er lang mee kunnen spelen dankzij de gebruikte hoogwaardige materialen.
  • Verkrijgbaar in de Bullpadel 2022 ballencollectie.

Voor wie is het? We raden ze aan voor competities en toernooien, omdat het ballen zijn die een veel dynamischer spel bieden dankzij het feit dat ze veel meer snelheid bieden dan enig ander model.

Waarom zal je het leuk vinden? Je zult ze niet alleen leuk vinden vanwege hun hoge kwaliteit, maar ook vanwege hun duurzaamheid, omdat er technische stoffen en materialen zijn gebruikt, zodat je er lang mee kunt spelen zonder dat je continu geld hoeft uit te geven.

Lees meer over het merk BULLPADEL

Rust jezelf uit met BullPadel Sport, een maatstaf in de padelmarkt die een van de favoriete merken van het publiek is geworden. Haar goede werk heeft ertoe geleid dat ze spelers van het formaat van Paquito Navarro, Maxi Sánchez of Victoria Iglesias heeft uitgerust.

Dat is ongetwijfeld de beste garantie voor kwaliteit. Wacht niet langer en geniet van het brede aanbod van hoogwaardige padel rackets, schoenen, kits, tassen en accessoires aangepast aan de behoeften van elk type speler.

Features Jaar: 2022
Onze beste producten