Polsbandje Bullpadel BPMU236 FW zwart gezeefd druif
  • Polsbandje Bullpadel BPMU236 FW zwart gezeefd druif

Polsbandje Bullpadel BPMU236 FW zwart gezeefd druif

PVP: € 12,00
€ 11,95
-1% Bullpadel
Bullpadel BPMU236 FW gezeefd druif zwart | Verbeter je spel met de Bullpadel BPMU236 polsband in de kleuren zwart en druiven. Ontwerp en absorptie voor de racketspeler. Ontdek het verschil en speel met vertrouwen!
  • Recibelo antes de
    Koop vandaag en ontvang het vrijdag, 3 mei, 2024
Paga a plazos
Splits uw aankoop eenvoudig Zonder papierwerk
"STARS"-coupon - 8% extra korting, alleen deze maand.

Polsbandje Bullpadel BPMU236 FW zwart gezeefd druif

Voeg een vleugje elegantie en functionaliteit toe aan je racketspellen met de BPMU236 FW-polsband in de kleuren zwart en gezeefd druiven. Deze polsbandjes zijn speciaal ontworpen voor vrouwelijke spelers en bieden niet alleen een onderscheidend ontwerp, maar bieden ook het comfort en de ondersteuning die nodig zijn om uw prestaties op het veld te behouden.

Kenmerken polsband BPMU236 FW zwart, gezeefd druif

  • Samenstelling: 85% katoen en 15% polyester
  • Presentatie in verpakkingen van twee eenheden
  • Design in zwart met wit logo en druif met zwart logo
  • Stof met hoog absorberend vermogen dat voorkomt dat zweet wegglijdt
  • Warmtebehoud in het polsgewricht
  • Het behoort tot de Bullpadel herfst/winter 2023-collectie

Aan wie is het gericht?

Dit pakket polsbandjes is perfect voor de gepassioneerde racketspeler die haar pols beschermd en zweetvrij wil houden. Of je nu in warme omstandigheden speelt of gewoon je grip wilt verbeteren, deze polsbandages zijn essentieel om afleiding te voorkomen en een soepel spel te garanderen.

Waarom zul je het leuk vinden?

Met het BPMU236 FW polsbandje voeg je niet alleen een vleugje stijl toe aan je kleding, maar geniet je ook van uitstekende bescherming en comfort. De zachte en absorberende stof zorgt ervoor dat je handen droog blijven, waardoor het risico op onverwacht uitglijden van de padel wordt voorkomen. Speel met vertrouwen en stijl!

Ontdek meer over het merk Bullpadel

Bullpadel is een toonaangevend merk in de padelwereld, erkend om zijn innovatie en kwaliteit. Sinds de oprichting is het een pionier in het creëren van producten die inspelen op de behoeften van spelers, waarbij design, technologie en passie voor deze sport worden gecombineerd.

Features Jaar: 2023
Onze beste producten