Dunlop padeltas Tour Intro LTD blauw 2024
  • Dunlop padeltas Tour Intro LTD blauw 2024

Dunlop padeltas Tour Intro LTD blauw 2024

PVP: € 50,00
€ 24,95
-51% Dunlop Padel
Dunlop Tour Intro LTD blauw | Ontdek de Padeltas Dunlop Tour Intro LTD blauw 2024, perfect om je padeluitrusting mee te nemen met stijl en veiligheid. Verbeter je spel en val op op de baan!

Dunlop racketbag Tour Intro LTD blauw 2024

Ontdek de Padeltas Dunlop Tour Intro LTD blauw 2024, de ideale aanvulling voor padelliefhebbers die functionaliteit met stijl willen combineren. Gemaakt van versterkt polyester, is deze padeltas ontworpen om dagelijkse slijtage te weerstaan, waardoor je rackets en uitrusting altijd beschermd zijn.

Met een slim ontwerp dat meerdere compartimenten bevat voor optimale organisatie, stelt deze padeltas je in staat om alles wat je nodig hebt voor je wedstrijden en trainingen mee te nemen. Of je het nu liever op je rug draagt of gewoon aan de handvatten vasthoudt, de veelzijdigheid ervan zal je vanaf het eerste gebruik bekoren.

Kenmerken Padeltas Dunlop Tour Intro LTD blauw 2024

  • Gemaakt van versterkt polyester voor maximale duurzaamheid.
  • Specifieke compartimenten om tot twee rackets op te bergen.
  • Ruime hoofdruimte met ritssluiting voor kleding en schoenen.
  • Korte handvatten en gewatteerde banden voor verschillende draagopties.
  • Afmetingen: 53 x 29 x 26 cm, in zwart met blauwe details.
  • Onderdeel van de collectie rackets van Dunlop 2024.

Voor wie is het?

Ideaal voor spelers van alle niveaus die op zoek zijn naar een functionele en duurzame padeltas. Het ontwerp en de capaciteit maken het perfect voor zowel dagelijkse trainingen als wedstrijden, waarbij altijd alles bij de hand hebt wat je nodig hebt.

Waarom zal het je bevallen?

Omdat de Padeltas Dunlop Tour Intro LTD blauw 2024 stijl, comfort en praktisch nut combineert. Zijn duurzaamheid en ontwerp, speciaal ontworpen voor padelspelers, maken het de ideale keuze om je uitrusting veilig en georganiseerd te vervoeren.

Ontdek meer over het merk Dunlop

Dunlop is een toonaangevend merk in de sportwereld, bekend om zijn innovatie en kwaliteit. Met een lange traditie in de productie van sportuitrusting heeft Dunlop zich gevestigd als een van de favoriete merken van professionals en liefhebbers van padel.

Sinds de oprichting is Dunlop altijd voorop geweest in de ontwikkeling van producten voor padel, met rackets, ballen en accessoires die uitblinken in prestaties en duurzaamheid. Door voor Dunlop te kiezen, kies je voor een merk met geschiedenis, toegewijd aan excellentie en klanttevredenheid.

Features Jaar: 2024
Onze beste producten