Dunlop Inferno Boost G1 2024
  • Dunlop Inferno Boost G1 2024

Dunlop Inferno Boost G1 2024

PVP: € 150,00
€ 77,95
-49% Dunlop Padel
Dunlop Inferno Boost G1 623665 | Beleef maximale prestaties met het Dunlop Inferno Boost G1 2024 padel racket. Combineert kracht, controle en comfort om de baan te domineren
  • Recibelo antes de
    Koop vandaag en ontvang het vrijdag, 3 mei, 2024
Paga a plazos
Splits uw aankoop eenvoudig Zonder papierwerk
Kijk eens:
Controle
Stroom
Bal uitlaat
Beheersbaarheid
Hardheid
Spelen

Dunlop Inferno Boost G1 padelracket

Ontdek het innovatieve Dunlop Inferno Boost G1 2024 padel racket, ontworpen om maximale prestaties te bieden aan gevorderde en professionele spelers. Met geavanceerde technische kenmerken en een hoogwaardige constructie, garandeert dit racket een uitzonderlijke combinatie van kracht, controle en comfort bij elke slag, wat zorgt voor een superieure speelervaring op de padelbaan.

De Dunlop Inferno Boost G1 2024 heeft een uniek ontwerp dat de Tri-Bar technologie in de brug voor meer torsiestabiliteit, Power Channel om de stijfheid en explosieve kracht te verhogen, en de anatomische constructie om de stabiliteit in de slag te verbeteren, omvat. Bovendien is het uitgerust met het Dunlop Protection System (DPS) voor uitzonderlijke duurzaamheid, waardoor het de ideale keuze is voor degenen die op zoek zijn naar een racket met hoge prestaties en kwaliteit.

Kenmerken Dunlop Inferno Boost G1 2024 padel racket

  • Tri-Bar in de brug voor meer torsiestabiliteit.
  • Power Channel om de stijfheid en explosieve kracht te verhogen.
  • Anatomische constructie om de stabiliteit in de slag te verbeteren.
  • Dunlop Protection System (DPS) voor uitzonderlijke duurzaamheid.
  • Een van de meest succesvolle modellen, vooral vanwege de balans tussen kracht en controle.
  • Onderdeel van de Dunlop racketcollectie 2024.

Voor wie is het bedoeld?

Dit racket is gericht op gevorderde en professionele spelers die maximale prestaties op de padelbaan zoeken. Het is ideaal voor degenen die kracht, controle en comfort bij elke slag eisen, wat zorgt voor een uitzonderlijke speelervaring.

Waarom zal het je bevallen?

Je zult van dit racket houden vanwege de perfecte combinatie van kracht en controle, evenals de duurzaamheid en superieure kwaliteit. Met een uniek ontwerp en geavanceerde technologie, stelt de Dunlop Inferno Boost G1 2024 je in staat om uit te blinken op de baan en maximaal van je spel te genieten.

Ontdek meer over het merk Dunlop

Duik in de wereld van Dunlop, een merk dat bekend staat om zijn toewijding aan uitmuntendheid en innovatie in padel. Met een lange geschiedenis van succes in de sport, biedt Dunlop producten van hoge kwaliteit die zijn ontworpen om te voldoen aan de behoeften van de meest veeleisende spelers. Wacht niet langer en voel het verschil!

Features Vorm: Druppel Peil: Tussenliggend Toneelstuk: Polyvalent Gewicht: 360-375 gr. Profiel: 38 mm Speler: Man Jaar: 2024 Aanraken: Halfzacht Hoofdmateriaal Glasvezel Ruwheid Glad
Onze beste producten