Dunlop Panther NH 2024
  • Dunlop Panther NH 2024

Dunlop Panther NH 2024

PVP: € 80,00
€ 49,95
-38% Dunlop Padel
Dunlop Panther NH 626006 | Verbeter je spel met de Dunlop Panther NH 2024, het perfecte padelracket voor een evenwicht tussen kracht en controle. Ervaar de verbetering met dit Dunlop racket!
  • Recibelo antes de
    Koop vandaag en ontvang het vrijdag, 3 mei, 2024
Paga a plazos
Splits uw aankoop eenvoudig Zonder papierwerk
Kijk eens:
Controle
Stroom
Bal uitlaat
Beheersbaarheid
Hardheid
Spelen

Dunlop Panther NH padelracket

Verken de onbegrensde mogelijkheden op de baan met de nieuwe Dunlop Panther NH 2024, een padelracket zorgvuldig ontworpen voor spelers die de perfecte balans tussen kracht en controle zoeken. Met zijn innovatieve oversized hybride vorm, is dit model het ultieme gereedschap om je spel te verbeteren, waardoor je een vlekkeloze strategie vanuit elke positie op de baan kunt ontvouwen.

De Dunlop Panther NH 2024 onderscheidt zich niet alleen door zijn ontwerp, maar ook door de kwaliteit van zijn materialen. Versterkt met grafiet in het frame en een dubbele laag glasvezel op het oppervlak, belooft dit racket uitzonderlijke duurzaamheid en ongeëvenaarde gevoelens bij aanraking, dankzij de kern van medium-dichtheid EVA-schuim. Bereid je voor op superieure speelbaarheid en een uitzonderlijke touch.

Kenmerken padelracket Dunlop Panther NH 2024

  • Oversized hybride vorm voor een optimale balans tussen kracht en controle.
  • Frame versterkt met grafiet voor meer duurzaamheid en weerstand.
  • Dubbele laag glasvezel oppervlak, biedt een zachte aanraking en een uitstekende baluitgang.
  • Kern van medium-dichtheid EVA-schuim, ideaal voor een evenwichtig spel.
  • Uitzonderlijke afwerking die superieure speelbaarheid en tactiele sensaties verzekert.
  • Behoort tot de Dunlop 2024 padelracketcollectie.

Voor wie is het bedoeld?

De Dunlop Panther NH 2024 is ontworpen voor intermediate spelers die hun techniek willen perfectioneren, biedt een perfecte balans die zowel kracht als controle ondersteunt. Ideaal voor degenen die hun spel willen verbeteren en op zoek zijn naar een racket dat met hen meegroeit in elke wedstrijd.

Waarom ga je het leuk vinden?

Omdat de Dunlop Panther NH 2024 de fusie tussen innovatie en kwaliteit vertegenwoordigt. Het unieke ontwerp en materialen van topkwaliteit garanderen uitstekende prestaties op de baan, waardoor het de voorkeurskeuze wordt voor spelers die niet genoegen nemen met minder en altijd op zoek zijn naar de beste uitrusting.

Ontdek meer over het merk Dunlop

Dunlop heeft zich gevestigd als een toonaangevend merk in de wereld van padel, dankzij zijn toewijding aan innovatie en kwaliteit. Met een rijke geschiedenis in de ontwikkeling van hoogwaardige sportuitrusting, biedt Dunlop producten die voldoen aan de eisen van spelers op alle niveaus, opnieuw bewijzend zijn uitmuntendheid met de Dunlop Panther NH 2024.

Traditie en innovatie liggen aan het hart van elk Dunlop product, met als doel de verwachtingen van de spelers te overtreffen en hen de nodige tools te bieden om te slagen. De Dunlop Panther NH 2024 is een duidelijk voorbeeld van deze filosofie, die niet alleen een kwaliteitsproduct biedt, maar ook een verbeterde speelervaring.

Features Vorm: Druppel Peil: Initiatie Toneelstuk: Polyvalent Gewicht: 360-375 gr. Profiel: 38 mm Speler: Man Jaar: 2024 Aanraken: Zacht Hoofdmateriaal Glasvezel Ruwheid Glad
Onze beste producten