Dunlop Inferno Carbon Evo 2024
  • Dunlop Inferno Carbon Evo 2024

Dunlop Inferno Carbon Evo 2024

PVP: € 150,00
€ 89,95
-41% Dunlop Padel
Dunlop Inferno Carbon Evo 626013 | Verbeter je spel met de Dunlop Inferno Carbon Evo 2024, ideaal voor wie op zoek is naar kracht en controle. Wacht niet langer om zijn innovatie en kwaliteit te ervaren
  • Recibelo antes de
    Koop vandaag en ontvang het vrijdag, 3 mei, 2024
Paga a plazos
Splits uw aankoop eenvoudig Zonder papierwerk
Kijk eens:
Controle
Stroom
Bal uitlaat
Beheersbaarheid
Hardheid
Spelen

Dunlop Inferno Carbon Evo padelracket

Ontdek de revolutie in de wereld van padel met de Dunlop Inferno Carbon Evo 2024. Ontworpen voor de veelzijdige speler die wil uitblinken in alle aspecten van het spel, combineert dit padelracket geavanceerde technologie met materialen van de hoogste kwaliteit. De traanvorm biedt de perfecte balans tussen kracht en controle, waardoor elke slag een potentiële winnaar wordt.

De Dunlop Inferno Carbon Evo 2024 bevat innovaties zoals de Power Channel-technologie in het frame en een Tri-Bar-versterking voor ongeëvenaarde stabiliteit. Met een carbonvezel oppervlak en een kern van dubbele dichtheid EVA-schuim verbetert dit racket niet alleen je aanval, maar biedt het ook een meer elastisch en comfortabel gevoel tijdens het spelen.

Kenmerken van het Dunlop Inferno Carbon Evo 2024 padelracket

  • Traanvorm voor een ideale balans tussen kracht en controle.
  • Carbonvezel oppervlak met Tri-Bar-versterking voor meer stabiliteit.
  • Power Channel-technologie in het frame, voor meer aanvalskracht.
  • Versterkte carbonconstructie in het frame en een kern van dubbele dichtheid EVA-schuim.
  • Glasvezel oppervlak voor een meer elastisch gevoel en verbeterde speelbaarheid.
  • Onderdeel van de Dunlop 2024 padelracketcollectie.

Voor wie is het bedoeld?

Gericht op veelzijdige spelers die hun techniek en strategie op de baan willen perfectioneren. De Dunlop Inferno Carbon Evo 2024 is ideaal voor degenen die zowel kracht als controle in hun spel waarderen en een racket willen dat zich aanpast aan alle spelsituaties.

Waarom zal je het leuk vinden?

Omdat de Dunlop Inferno Carbon Evo 2024 synoniem staat voor innovatie en kwaliteit. Het ontwerp en de technologie stellen je in staat je spel naar een nieuw niveau te tillen, waardoor je een unieke ervaring op de baan krijgt. Het is de perfecte keuze voor spelers die willen uitblinken en het verschil willen voelen in elke wedstrijd.

Ontdek meer over het merk Dunlop

Dunlop, een merk met decennia aan geschiedenis in de sportwereld, heeft zich altijd onderscheiden door zijn innovatie en kwaliteit in de productie van padeluitrusting. Hun producten zijn ontworpen om aan de behoeften van spelers op alle niveaus te voldoen, wat een onwrikbare toewijding aan uitmuntendheid aantoont.

Bij elke nieuwe lancering streeft Dunlop ernaar de verwachtingen te overtreffen, door geavanceerde technologie, hoogwaardige materialen en een ontwerp dat gericht is op de moderne speler te combineren. De Dunlop Inferno Carbon Evo 2024 is het resultaat van deze inzet, en biedt prestaties, innovatie en kwaliteit zoals geen ander.

Features Vorm: Druppel Peil: Geavanceerd Toneelstuk: Polyvalent Gewicht: 360-375 gr. Profiel: 38 mm Speler: Man Jaar: 2024 Aanraken: Zacht Hoofdmateriaal Glasvezel Ruwheid Glad
Onze beste producten