Dit product is verouderd, u kunt tussen deze alternatieven kiezen.
Paletero Dunlop Play Black Orange 2019
  • Paletero Dunlop Play Black Orange 2019

Padel Tassen Spelen Zwart Oranje 2019

PVP: € 45,00
€ 24,95
-45% Dunlop Padel
Koop de padel-speeltas in zwart en oranje, een kleine maar zeer functionele padeltas voor spelers die net genoeg meenemen en met Dunlop-kwaliteit

Padel Tassen Spelen Zwart Oranje 2019

We presenteren de Play-palettas in zwart en oranje uit de nieuwe collectie Dunlop 2019. Het is de kleinste van het bedrijf en blijkt zeer praktisch en functioneel te zijn voor degenen die meestal met net genoeg naar de baan gaan.

Het verdeelt zijn ruimte in twee grote compartimenten, waar je je padel racket, wat kleding en je favoriete accessoires kunt achterlaten. Daarnaast bevat het verschillende soorten riemen zodat je het als handtas kunt dragen of op je rug kunt hangen.

Zwart en oranje spelen palettero, analyse

  • De dunlop Play zwart oranje 2019 is de kleinste van de familie.
  • Hij heeft twee voorvakken, ruim en toegankelijk.
  • In elke zak kun je 2 tot 3 padel rackets opbergen.
  • Gewatteerde handvatten om ongemak te voorkomen bij het transporteren.
  • Binnenzak om accessoires, sleutels of een portemonnee bij de hand te houden.
  • Als je meer ruimte nodig hebt, kun je deze combineren met het professionele team van dezelfde kleur.
  • Dunlop 2019 padeltassencatalogus voor spelers.

Voor wie is het? We raden het aan aan atleten die trainen of padel spelen en meestal reizen met precies het juiste materiaal, omdat het padel racket klein van formaat is en je alleen het essentiële kunt vervoeren.

Waarom zal je het leuk vinden? Omdat het zich aanpast aan de behoeften van de speler, blijkt het erg praktisch en beheersbaar te zijn. Bovendien zal iedereen naar je staren met zijn gedurfde zwarte ontwerp en fluorescerende oranje details.

Lees meer over het merk DUNLOP

In de sportwereld is Dunlop Sport een historisch merk, aangezien het al meer dan 20 jaar specifieke producten voor padelspel van de hoogste kwaliteit produceert en ontwikkelt voor alle soorten spelers en spelniveaus.

Dit seizoen lanceert een brede catalogus van padel rackets, schoenen en racketas gemaakt met de beste materialen en technologieën. Professionele spelers zoals Juani Mieres, Ramiro Moyano, Patty Llaguno of Willy Lahoz zijn de ambassadeurs van het bedrijf, meer dan genoeg bewijs van hun kwaliteit.

Features Speler: Man Jaar: 2019
Onze beste producten