Paletero Dunlop Pro Series amarillo 2021
  • Paletero Dunlop Pro Series amarillo 2021

PadelTas Dunlop Pro Series Geel 2021

PVP: € 75,00
€ 39,96
-47% Dunlop Padel
Dunlop Pro Series zwarte en gele padeltas | Laat niets thuis met deze grote Dunlop-Padel Tassen, hij heeft een groot compartiment en gewatteerde beschermingen voor meer comfort
  • Recibelo antes de
    Koop vandaag en ontvang het dinsdag, 30 april, 2024
Paga a plazos
Splits uw aankoop eenvoudig Zonder papierwerk

Dunlop Pro Series gele tas

Los je ruimteproblemen op met de nieuwe Pro Series Yellow paletteero, een van de coolste tassen in de nieuwe collectie van Dunlop 2021. Hij is vrij groot, dus hij heeft vakken die zijn aangepast voor elk type materiaal en gevoerde beschermingen om ongemak te voorkomen.

Het verdeelt zijn ruimte in 2 zijden voor padelrackets, waarvan één met een thermofunctie. Het bevat ook een apart compartiment voor schoenen aan de bovenkant en een groot vak met dubbele rits in het midden. Het heeft ook verschillende soorten grip.

Functies van gele Pro Series-tas

  • De dunlop Pro Series Yellow is vrij ruim, met een inhoud van ongeveer 32 liter.
  • Het heeft 2 kanten met capaciteit voor meerdere padelrackets.
  • Thermotechnologie in een van de zakken voor rackets.
  • Gewatteerde handgrepen om ongemak bij het transport te voorkomen.
  • Apart vak om schoenen of vuile kleding in op te bergen.
  • Dunlop 2021 padeltassencatalogus voor spelers.

Voor wie is het? We raden het aan voor atleten die trainen of padel spelen en meestal aan het einde douchen, omdat het een vrij grote padeltas is met de capaciteit om het materiaal en schone kleding te vervoeren.

Waarom zal je het leuk vinden? Omdat het zich met zijn verschillende compartimenten aanpast aan de behoeften van atleten. Het heeft ook een heel cool zwart ontwerp met gele details en een wit logo.

Lees meer over het merk DUNLOP

In de sportwereld is Dunlop Sport een historisch merk, aangezien het al meer dan 20 jaar specifieke producten voor padelspel van de hoogste kwaliteit produceert en ontwikkelt voor alle soorten spelers en spelniveaus.

Dit seizoen lanceert een brede catalogus van padel rackets, schoenen en racketas gemaakt met de beste materialen en technologieën. Professionele spelers zoals Juani Mieres, Ramiro Moyano, Patty Llaguno of Willy Lahoz zijn de ambassadeurs van het bedrijf, meer dan genoeg bewijs van hun kwaliteit.

Features Speler: Man Jaar: 2020
Onze beste producten