Dit product is verouderd, u kunt tussen deze alternatieven kiezen.
Paletero Dunlop Club Series Negro Amarilla
  • Paletero Dunlop Club Series Negro Amarilla

Padeltas Dunlop Club Series Zwart Geel

PVP: € 55,95
€ 44,95
-20% Dunlop Padel
Padeltas Dunlop Club Series kleine Zwart en geel | Koop de kleine padel-racketas uit de Club-serie met een compartiment voor twee rackets en een andere zeer grote voor al ons padel-materiaal

Padeltas Dunlop Club Zwart en geel

Vergeet het dragen van ongemakkelijke padel rackets die te groot zijn dankzij de nieuwe Dunlop 2022-collectie. Koop de Club Series-tas in zwart en geel, een tas met een zeer groot compartiment om een racket te dragen en een andere Headtas om al ons padel-materiaal in op te bergen.

Om hem te vervoeren zijn er twee gevoerde handvatten toegevoegd om hem als rugzak te dragen, nog twee in het midden om hem met de hand te dragen en nog een aan de bovenkant om hem als tas te dragen. Ten slotte is hij ontworpen in zwart met gele details, een opvallende combinatie voor de meest gedurfde.

Padeltas Dunlop Club geel, kenmerken

  • De dunlop club serie is middelgroot, hierdoor kunnen we vervoeren wat nodig is.
  • Het heeft een zak voor een padel racket en een zeer grote centrale.
  • Twee gevoerde handvatten om hem als rugzak te dragen en nog twee om hem als tas te dragen.
  • Gemaakt met technische materialen die de tand des tijds doorstaan.
  • Zwart met geel design.
  • Dunlop 2022 padeltassencatalogus voor spelers.

Voor wie is het? We raden het aan aan spelers die op zoek zijn naar comfort, omdat ze alleen het noodzakelijke dragen en die geen rugzak willen dragen die te zwaar en te groot is.

Waarom zal je het leuk vinden? Omdat het twee onafhankelijke zakken heeft om al onze materialen te beschermen en het is ook ontworpen in zwart met de naam van het merk, ritsen en details in geel. Een combinatie die je vanaf het eerste moment lekker zal vinden!

Lees meer over het merk DUNLOP

In de sportwereld is Dunlop Sport een historisch merk, aangezien het al meer dan 20 jaar specifieke producten voor padelspel van de hoogste kwaliteit produceert en ontwikkelt voor alle soorten spelers en spelniveaus.

Dit seizoen lanceert een brede catalogus van padel rackets, schoenen en racketas gemaakt met de beste materialen en technologieën. Professionele spelers zoals Juani Mieres, Ramiro Moyano, Patty Llaguno of Willy Lahoz zijn de ambassadeurs van het bedrijf, meer dan genoeg bewijs van hun kwaliteit.

Features Speler: Man Jaar: 2022
Onze beste producten