Paletero Dunlop Elite Negro Amarillo
  • Paletero Dunlop Elite Negro Amarillo

Padeltas Dunlop Elite Zwart Geel

PVP: € 74,38
€ 44,64
-40% Dunlop Padel
Grote Dunlop Elite zwarte en gele padeltas | Vergeet ruimteproblemen met de nieuwe Dunlop Elite padel racketas die een vak heeft voor twee rackets en een ander om onze materialen op te bergen
  • Recibelo antes de
    Koop vandaag en ontvang het donderdag, 25 juli-, 2024
Paga a plazos
Splits uw aankoop eenvoudig Zonder papierwerk

Dunlop Elite zwarte en gele padeltas

Ontdek de nieuwe Elite paletteero van de nieuwe Dunlop 2022 collectie, een grote tas met een groot aantal vakken om ons materiaal gemakkelijk in op te bergen. Bovendien kunnen we hem als rugzak vervoeren dankzij de twee handvatten aan de achterkant of met de hand dankzij de bovenste handgreep.

Voor de ruimte is een zeer groot vak opgenomen waarin we twee rackets kunnen opbergen die worden beschermd dankzij de thermotechnologie en een ander Headvak om kleding of materialen in op te bergen. Evenzo is er nog een vak met ventilatie toegevoegd om de schoenen in op te bergen en nog eens twee voor de persoonlijke bezittingen die we altijd bij de hand willen hebben.

Dunlop Elite zwarte en gele tas, kenmerken

  • De Dunlop Elite Zwart en geel valt een maat large
  • Twee centrale compartimenten om materiaal op te bergen
  • Zijvak voor het opbergen van twee scheppen met thermische beveiliging
  • Twee verstelbare banden om het als een rugzak te dragen.
  • Apart vak voor schoenen en kleinere voor sleutels of mobiel
  • Catalogus van Dunlop padeltassen 2022.

Voor wie is het? Het is een zeer goede optie voor die spelers die niets thuis willen laten en die een zeer grote palettero willen, maar zonder ongemakkelijk en moeilijk te vervoeren te zijn. Daarnaast kunnen we er door de gebruikte materialen voor zorgen dat hij lang meegaat.

Waarom zal je het leuk vinden? Omdat je hem in een rugzak kunt dragen, wat perfect is voor wie met de motor of fiets reist, en je een zwart design met gele details kunt dragen, een opvallende maar winnende combinatie.

Lees meer over het merk DUNLOP

In de sportwereld is Dunlop Sport een historisch merk, aangezien het al meer dan 20 jaar specifieke producten voor padelspel van de hoogste kwaliteit produceert en ontwikkelt voor alle soorten spelers en spelniveaus.

Dit seizoen lanceert een brede catalogus van padel rackets, schoenen en racketas gemaakt met de beste materialen en technologieën. Professionele spelers zoals Juani Mieres, Ramiro Moyano of Marta Borrero zijn de ambassadeurs van het bedrijf, meer dan genoeg bewijs van hun kwaliteit.

Features Speler: Man Jaar: 2022
Onze beste producten