Dit product is verouderd, u kunt tussen deze alternatieven kiezen.
Padeltas Dunlop Pro Series Thermo goud
  • Padeltas Dunlop Pro Series Thermo goud

Padeltas Dunlop Pro Series Thermo goud

PVP: € 100,00
€ 89,95
-11% Dunlop Padel
Padeltas Dunlop Pro Series thermo pocket goud | Berg al je uitrusting geordend op in je padel racketas met het model Dunlop Pro Series dat meerdere compartimenten heeft om je uitrusting te verdelen

Padeltas Dunlop Pro Series Thermo goud

Rust al je materiaal voor de wedstrijden uit in de nieuwe Dunlop 2023 padel racketassen die deel uitmaken van hun nieuwe collectie waar je uit een groot aantal modellen kunt kiezen. Binnenin vind je de Pro-serie padel racketas die is ontworpen in zwart met gouden details.

Dit model verdeelt zijn ruimte in een Headvak voor je uitrusting en een andere zijde met thermische bescherming waarin je je racket kunt opbergen om het veilig te vervoeren. Het heeft ook nog een zak aan de achterkant waarin je schoenen of vuile kleding kunt opbergen.

Padeltas Dunlop Pro series in goud, kenmerken

  • De Dunlop Pro-serie is ontworpen met gevoerde handgrepen.
  • Zak op de achterkant om schoenen of vuile kleding in op te bergen.
  • In het zijvak vervoer je de rackets veilig.
  • Headvak om kleding en persoonlijke spullen in op te bergen.
  • Het is ontworpen in zwart met details in goud.
  • Nieuwe catalogus van Dunlop padeltassen 2023.

Voor wie is het? Het is een perfect model voor mensen die de benodigdheden meenemen naar de wedstrijden, aangezien je met het model uit de Pro-serie de schoenen, je kleding, rackets en andere materialen kunt vervoeren die je gewoonlijk meeneemt naar de wedstrijden. Bovendien kun je dankzij de vakken alles georganiseerd meenemen.

Waarom zal je het leuk vinden? Omdat hij niet alleen meerdere ruimtes heeft, maar ook zeer comfortabel te vervoeren is dankzij het feit dat hij is ontworpen met gevoerde handvatten. U zult het ook waarderen vanwege het ontwerp in zwart met gouden details, zonder twijfel zeer elegant.

Lees meer over het merk Dunlop

In de sportwereld is Dunlop Sport een historisch merk, aangezien het al meer dan 20 jaar specifieke producten voor het spelen van padel van de hoogste kwaliteit produceert en ontwikkelt voor alle soorten spelers en spelniveaus.

Dit seizoen lanceert het een brede catalogus van padelrackets, schoenen en palettassen gemaakt met de beste materialen en technologieën. Professionele spelers zoals Juani Mieres, Ramiro Moyano of Marta Borrero zijn de ambassadeurs van het merk, meer dan genoeg bewijs van de kwaliteit ervan.

Features Speler: Man Jaar: 2023
Onze beste producten