Dit product is verouderd, u kunt tussen deze alternatieven kiezen.
Pack Head Graphene 360 Gamma Pro + Paletero 2019
  • Pack Head Graphene 360 Gamma Pro + Paletero 2019

Pack Head Graphene 360 Gamma Pro + Padel Tassen

PVP: € 277,05
€ 182,00
-35% Head Padel
Koop het Graphene Gamma Pro-padelpakket bestaande uit de geometrische padel racket van Head en een van zijn praktische tassen, allemaal voor een fantastische prijs

Pack Head Graphene 360 Gamma Pro + Padel Tassen

Geniet van de nieuwste innovaties op de markt met het padelpakket Head graphene 360 Gamma Pro 2021. Het bestaat uit een van de meest innovatieve padel rackets van het bedrijf vanwege zijn geometrie samen met een kleurrijk zakje.

Dit seizoen is grafeen 360-technologie verwerkt om meer stevigheid en stabiliteit te bereiken bij het slaan. Dat zorgt, samen met het schuimrubber van de kern, ook voor veel comfort en baloutput. Daarnaast om een vel op het frame te hebben om krassen en stoten te voorkomen.

Graphene Gamma Pro Pack, recensie

  • Zeshoekige vorm van het Head gamma pro met gecentreerde balans.
  • Voorkom elleboogproblemen dankzij de schuimkern, deze voelt zachter aan.
  • Versterking in het hartgebied en constructie met grafeen.
  • De gele combi is de kleinste uit de collectie: 57 x 33 x 28 cm.
  • Headvak met andere kleinere.
  • Je kunt net genoeg dragen en het als een rugzak op je rug dragen.
  • Alsof dat nog niet genoeg is, heb je ook nog een shirt, ballen en een overgrip.
  • Head high competitie producten voor spelers 2021.

Voor wie is het? Ontworpen voor jongens die gelijke kracht en controle in hun handen willen hebben, daarom hebben ze een veelzijdig padel racket nodig met een medium touch om geen sensaties te verliezen. Evenals een kleine palettero om de padel racket, schoenen en wat kleding te vervoeren.

Waarom zal je het leuk vinden? Omdat je een echt innovatief racket in handen hebt, dat de aandacht trekt vanwege zijn vorm en ook vanwege zijn esthetiek. Zwart wordt dit seizoen gedragen met fluor, een fashionable combinatie die je ook in de core combi kunt dragen.

Lees meer over het merk HEAD

Breng je beste versie naar boven met Head Padel, een erkend merk binnen de sector dat goed vertegenwoordigd is op de World Padel Tour dankzij topspelers zoals Sanyo Gutierrez, Fernando Belasteguín of Eli Amatriain.

Dit seizoen heeft het bedrijf ervoor gekozen om met nieuwe materialen en revolutionaire technologische systemen te werken om deze toe te passen op al haar padel padel rackets, schoenen, sportkleding en andere accessoires.

Features Vorm: Druppel Peil: Geavanceerd Toneelstuk: Polyvalent Gewicht: 360-375 gr. Profiel: 38 mm Speler: Man Jaar: 2021
Onze beste producten