Dit product is verouderd, u kunt tussen deze alternatieven kiezen.
Head Evolution Delta 2020
  • Head Evolution Delta 2020
  • Head Evolution Delta 2020

Head Evolution Delta 2020

PVP: € 75,00
€ 68,00
-10% Head Padel
Laat dit Head padel racket beginnen met spelen, het is een zeer handzaam, uitgebalanceerd model en het is ook ontworpen met dezelfde esthetiek als het padel racket van Bela.

Head Evolution Delta Padel Racket

Vind wat je nodig hebt met de nieuwe Head Padel-catalogus. Ontdek het Evolution Delta 2020 padel racket, een model waarmee beginners zowel achter op de baan als op het net de beste prestaties kunnen leveren. Het heeft een oversized vorm en medium balans.

Voor de uitwerking heeft het bedrijf ook zijn beste technologieën gebruikt, zoals bijvoorbeeld het powerframe-systeem in het frame en een constructie met het zwarte systeem om het sterker te maken. Daarnaast is de kern gemaakt van extra zacht rubber zodat je geen sensaties verliest en het comfort verbetert.

Head Evo Delta rood en zwart, kenmerken:

  • Het Evolution Delta-Head valt op door zijn goede balans en zachte aanraking.
  • Vermindert trillingen tot een minimum dankzij de zachte schuimkern.
  • Het ontwerp lijkt erg op het racket van Fernando Belasteguín, inclusief handtekening.
  • Brede sweet spot die u helpt bij het corrigeren van off-centre slagen.
  • Transparant blad bovenop dat de levensduur verlengt.
  • Inbegrepen in de nieuwste collectie Head 2020 initiatiepadel racketen.

Voor wie is het? Gericht op alle jongens die een korte tijd in padel zitten of erover denken te beginnen, omdat het een padel racket is met een zachte touch en uitgebalanceerd om de beste prestaties te hebben en dat je voor een goede prijs krijgt.

Waarom zal je het leuk vinden? Omdat je kunt genieten van alle kwaliteit van het merk tegen een betaalbare prijs. Bovendien is de Evo Delta ontworpen met dezelfde esthetiek als de bela delta hybride, in zwarte en rode tinten.

Lees meer over het merk HEAD

Vind alles wat je nodig hebt in de nieuwe Head Padel-catalogus voor dit seizoen. Het Oostenrijkse merk heeft gekozen voor nieuwe materialen en technologische systemen om een perfect resultaat op de baan te bereiken.

Momenteel is het goed vertegenwoordigd op de World Padel Tour dankzij topspelers zoals Sanyo Gutierrez, Eli Amatriain of Fernando Belasteguín. Zonder twijfel de beste garantie die het bedrijf kan bieden.

Features Vorm: Druppel Peil: Initiatie Toneelstuk: Polyvalent Gewicht: 360-370 gr. Profiel: 38 mm Speler: Man Jaar: 2020
Onze beste producten