Dit product is verouderd, u kunt tussen deze alternatieven kiezen.
Head Evo Sanyo 2021
  • Head Evo Sanyo 2021
  • Head Evo Sanyo 2021

Head Evo Sanyo 2021

PVP: € 85,00
€ 62,95
-26% Head Padel
Head Evo Sanyo padel racket zwart en wit | Uitgebalanceerd racket van Head om aan de slag te gaan in padel, want het is een model van snelle aanpassing waarmee je kunt evolueren en de beste prijs krijgt
Kijk eens:
Controle
Stroom
Bal uitlaat
Beheersbaarheid
Hardheid
Spelen

Head Evo Sanyo Initiatie Gehemelte

Neem je eerste hits met het Evo Sanyo junior padel racket , een model dat beschikbaar is in de eerste serie Head Padel 2021. Het heeft de beste technologieën en materialen van het Oostenrijkse merk, zoals bijvoorbeeld het Innegra-systeem dat de weerstand verbetert en geeft meer stevigheid aan de constructie.

Door zijn traanvorm en medium balans geniet je van een geweldige balans tussen kracht en controle. Bovendien geven het schuimrubber en het glasvezeloppervlak een zachtere aanraking, waardoor je minder trillingen hebt, meer sensaties bij het slaan en een snelle aanpassing.

Head Evo Sanyo zwart en wit, kenmerken

  • De Head Evo Sanyo 2021 heeft flexibele materialen voor snelle aanpassing
  • Oversized ontwerp met ingesloten balans voor kracht en controle.
  • Glasvezel constructie.
  • Zachte kern met schuimrubber om trillingen te verminderen.
  • Brede sweet spot die al je fouten zal vergeven
  • Het bevat het Innegra-systeem voor meer stabiliteit bij het slaan.
  • Dezelfde esthetiek als de Alpha Pro, de Sanyo Gutiérrez-padel racket.
  • Collectie rackets voor beginners Head Padel 2021.

Voor wie is het? We raden het iedereen aan die erover denkt om te beginnen met spelen of dat af en toe doet, omdat het een zeer gemakkelijk te hanteren padel racket is dat je goede resultaten zal geven, zowel in aanvals- als verdedigingspunten.

Waarom zal je het leuk vinden? Want afgezien van zijn fantastische prestaties op het circuit, blijft ook de esthetiek niet ver achter. In deze nieuwe editie presenteert de Evo Sanyo hetzelfde design als de Alpha Pro, een combinatie van zwart met witte details, spectaculair!

Lees meer over het merk HEAD

Head Padel keert sterker dan ooit terug en brengt een complete collectie padel rackets uit die het meest veeleisende publiek zal bekoren. Elk seizoen bevat de nieuwste technologische ontwikkelingen en grondstoffen om producten met hoge concurrentie te produceren.

Professionele spelers van het formaat van Sanyo Gutiérrez of Ari Sánchez vertegenwoordigen het merk op de World Padel Tour-banen. Wacht niet langer en rust jezelf uit met zijn nieuwe collectie padel rackets, schoenen, kleding en accessoires, je zult niet teleurgesteld zijn!

Features Vorm: Druppel Peil: Initiatie Toneelstuk: Polyvalent Gewicht: 365-375 gr. Profiel: 38 mm Speler: Man Jaar: 2021
Onze beste producten