Dit product is verouderd, u kunt tussen deze alternatieven kiezen.
Head Graphene 360 Zephyr Pro 2022
  • Head Graphene 360 Zephyr Pro 2022
  • Head Graphene 360 Zephyr Pro 2022

Head Graphene 360 Zephyr Pro 2022

PVP: € 210,00
€ 189,00
-11% Head Padel
Padelstoel Head Graphene 360 Zephyr Pro 2022 | Bepaal je speelstijl met dit Head padel racket, een zeer gewaardeerd model dat de speler een balans biedt tussen kracht, controle en comfort.
Kijk eens:
Controle
Stroom
Bal uitlaat
Beheersbaarheid
Hardheid
Spelen

padel racket Head Graphene 360 Zephyr Pro Zwart

Ontdek met ons het nieuws van Head Padel 2022 . Koop het Graphene Zephyr Pro black padel racket, een model uit de intermediate-serie dat opvalt door zijn speelbaarheid omdat het een rond formaat en gecentreerde balans heeft. Het biedt dus de controle en kracht die u nodig hebt.

Wat betreft de constructie is de omtrek versterkt en het combineert grafeen met glasvezel op de vlakken, dus het is heel gemakkelijk om ermee te spelen. Je zult ook genieten van een uitstekende baloutput en een zeer comfortabel gevoel met het schuimrubber aan de binnenkant.

Head Zephyr Pro zwart wit, kenmerken:

  • Gegarandeerde kracht en controle met de nieuwe Head Graphene 360 Zephyr Pro 2022.
  • Fantastische aanraking met het comfortschuimrubber dat in de kern wordt gebruikt.
  • Sterke en resistente structuur met op maat gemaakte buistechnologie.
  • Frame van grafeen en vlakken van glasvezel om de speelbaarheid te vergroten.
  • Zeer goed gecompenseerd voor zijn ronde formaat en ingehouden balans.
  • Brede sweet spot die al onze fouten zal vergeven.
  • Inbegrepen in de Head Padel 2022 intermediate racketcatalogus.

Voor wie is het? Voornamelijk voor spelers van het middenniveau die een uitgebalanceerd racket nodig hebben, dat wil zeggen een racket dat kracht en controle biedt bij het slaan om ons beste spel te krijgen vanaf elk deel van het veld.

Waarom zal je het leuk vinden? Dankzij de rubberen binnenkant geniet je van meer comfort bij het slaan en kun je urenlang spelen zonder armklachten. Je zult ook dol zijn op het nieuwe zwarte ontwerp, met een wit logo en enkele gouden details.

Lees meer over het merk HEAD

Rust jezelf uit met producten van topkwaliteit dankzij Head Padel, een van de merken die de meeste spelers prefereren. Het heeft zelfs veel vertegenwoordiging in de World Padel Tour dankzij spelers als Sanyo Gutiérrez of Ari Sánchez in het damesteam.

Dit seizoen zet het Oostenrijkse merk in op nieuwe materialen, technologieën en kleurrijke ontwerpen. Ontdek in onze online winkel de nieuwe collectie padelpadel rackets, herenschoenen, dameskleding en meer accessoires om padel te spelen, u zult niet teleurgesteld zijn!

Features Vorm: Rond Peil: Tussenliggend Toneelstuk: Polyvalent Gewicht: 360-370 gr. Profiel: 38 mm Speler: Man Jaar: 2022
Onze beste producten