Dit product is verouderd, u kunt tussen deze alternatieven kiezen.
Head Flash Yellow Grey 2022
  • Head Flash Yellow Grey 2022

Head Flash 2022

PVP: € 90,00
€ 81,00
-11% Head Padel
padel racket de pádel Head Flash Geel Grijs 2022 | Nieuwe editie van dit Head racket voor beginners, een goedkoop padel racket om de techniek te leren en te genieten van de beste sensaties
Kijk eens:
Controle
Stroom
Bal uitlaat
Beheersbaarheid
Hardheid
Spelen

padel racketkop Flits Geel en Grijs 2022

We presenteren een van de modellen met de beste prijs-kwaliteitverhouding van Head Padel 2022. Ontdek het nieuwe Flash Yellow Grey padel racket, een redelijk licht multifunctioneel racket dat ons zal helpen onze beste foto's te maken, zowel in aanval als verdediging.

Het heeft zwarte technologie in het frame, waardoor het beter bestand is tegen stoten of schokken. De vliegtuigen zijn gemaakt van glasvezel en de kern is gemaakt van schuimrubber, wat een zeer comfortabele aanraking genereert zonder die extra kracht voor je winnende schoten te verliezen.

Head Flash geel en grijs, kenmerken:

  • De Head Flash Geel Grijs 2022 is bedoeld voor beginnende spelers.
  • Power foam foam voor een aangenaam balgevoel en meer baloutput.
  • Overmaats formaat met gecentreerde balans, waardoor het een veelzijdig padel racket is.
  • Uitstekende duurzaamheid met zwarte koolstof.
  • Minder gewicht om het beter hanteerbaar te maken,
  • Glasvezel gezichten om het meer speelbaarheid te geven.
  • Een van de nieuwe Head Padel 2021 initiatie padel rackets.

Voor wie is het? De verwante verbetering voor atleten die net zijn begonnen met padel of af en toe spelen, omdat het een uitgebalanceerd, comfortabel en goedkoop padel racket is om van de beste sensaties te genieten zonder het budget te overschrijden.

Waarom zal je het leuk vinden? Hoewel het een goedkoop Head padel racket is, bevat het de beste materialen in de sector en een modern design. In deze editie keert het terug met een esthetiek in verschillende tinten blauw en oranje details.

Lees meer over het merk HEAD

Rust jezelf uit met producten van topkwaliteit dankzij Head Padel, een van de merken die de meeste spelers prefereren. Het heeft zelfs veel vertegenwoordiging in de World Padel Tour dankzij spelers als Sanyo Gutiérrez of Ari Sánchez in het damesteam.

Dit seizoen zet het Oostenrijkse merk in op nieuwe materialen, technologieën en kleurrijke ontwerpen. Ontdek in onze online winkel de nieuwe collectie padelpadel rackets, herenschoenen, dameskleding en meer accessoires om padel te spelen, u zult niet teleurgesteld zijn!

Features Vorm: Druppel Peil: Initiatie Toneelstuk: Polyvalent Gewicht: 355-365 gr Profiel: 38 mm Speler: Man Jaar: 2022
Onze beste producten