Dit product is verouderd, u kunt tussen deze alternatieven kiezen.
Head Flash Woman Purple 2022
  • Head Flash Woman Purple 2022

Head Flash 2022

PVP: € 90,00
€ 39,95
-56% Head Padel
Head Flash Woman Purple 2022 padel racket | Leer de padeltechniek met dit Head initiatie padel racket, een model geschikt voor meisjes vanwege het lagere gewicht dat kracht, controle en comfort biedt
Kijk eens:
Controle
Stroom
Bal uitlaat
Beheersbaarheid
Hardheid
Spelen

padel racket mujer Head Flash Vrouw

Veel plezier met padel dankzij de nieuwe collectie padel rackets Head 2022. Daar vind je het nieuwe paarse Flash Woman padel racket, een model voor dames dat je voor de beste prijs kunt krijgen. Het valt op door zijn lichtere gewicht en een zachtere aanraking om de speler betere sensaties te bieden.

Hiervoor is aan de zijkanten glasvezel gecombineerd met schuimrubber aan de binnenkant, een combinatie van flexibele materialen die voor een bijzondere touch zorgen. Aan de andere kant is er zwarte carbon gebruikt in het frame en dankzij het druppelformaat en medium balans wordt dit zeer goed gecompenseerd.

Headflitser voor paarse vrouwen, kenmerken:

  • Uitstekende hanteerbaarheid van de Head Flash Woman Purple 2022 voor zijn gewicht van ongeveer 355 gram.
  • Overmaatse mal met gecentreerde balans voor een perfecte balans.
  • Zachtere aanraking en minder trillingen dankzij de krachtige schuimrubberen kern.
  • Het bevat koolstof in het frame om het meer resistent te maken.
  • Glasvezel in de vlakken voor een snelle aanpassing van de speler.
  • padel racket van inwijding die al onze fouten zal vergeven.
  • Een van de Head Padel 2022 damesrackets.

Voor wie is het? De perfecte metgezel voor meisjes die overwegen te beginnen met padel, want het is een licht padel racket, met een brede sweetspot en een zachte aanraking die je helpt om je techniek spel na wedstrijd onder de knie te krijgen en te perfectioneren.

Waarom zal je het leuk vinden? Omdat je hem op het eerste gezicht leuk zult vinden dankzij het vernieuwde ontwerp in paarse tinten, een van de favoriete padel racketen van vrouwen! Het biedt ook uitstekende speelbaarheid om de bal gemakkelijk terug te brengen naar het rivaliserende veld.

Lees meer over het merk HEAD

Rust jezelf uit met producten van topkwaliteit dankzij Head Padel, een van de merken die de meeste spelers prefereren. Het heeft zelfs veel vertegenwoordiging in de World Padel Tour dankzij spelers als Sanyo Gutiérrez of Ari Sánchez in het damesteam.

Dit seizoen zet het Oostenrijkse merk in op nieuwe materialen, technologieën en kleurrijke ontwerpen. Ontdek in onze online winkel de nieuwe collectie padelpadel rackets, herenschoenen, dameskleding en meer accessoires om padel te spelen, u zult niet teleurgesteld zijn!

Features Vorm: Druppel Peil: Initiatie Toneelstuk: Polyvalent Gewicht: 350-360 gr. Profiel: 38 mm Speler: Vrouw Jaar: 2022
Onze beste producten