Dit product is verouderd, u kunt tussen deze alternatieven kiezen.
Mochila Head Tour Team Backpack Black Red 2022
  • Mochila Head Tour Team Backpack Black Red 2022

Rugzak Head Tour Team Zwart Rood 2022

PVP: € 60,00
€ 47,95
-21% Head Padel
Head Tour Team Rugzak Zwart Rood 2022 | Alles wat je nodig hebt binnen handbereik met deze Head padelrugzak, gemaakt van resistente materialen en grote vakken voor al je materiaal

Head Tour Team Padel Rugzak Zwart en Rood

Wij bieden u de beste producten om padel te spelen, zodat u op uw beste niveau kunt presteren. Ontdek de Head Tour Team Backpack Black Red padelrugzak uit de nieuwe collectie tassen Head Padel 2022. Het is een stevige rugzak met grote capaciteit voor jongens.

Het bevat vakken die zijn aangepast aan elk type materiaal, zodat u 1 of 2 rackets in het achtercompartiment kunt opbergen, uw sportschoenen of vuile kleding in een apart compartiment kunt opbergen en schone kleren kunt meenemen om te douchen aan het einde van het spel. Het bevat ook gevoerde handvatten om ongemak te verminderen.

Head Tour Team zwarte en rode tas, kenmerken

  • Geschatte capaciteit van 21 liter van de Head Tour Team Backpack Black Red 2022.
  • Gestoffeerd vak voor het opbergen van 1 of 2 rackets.
  • Geïntegreerde zak aan de onderkant om het schoeisel te scheiden.
  • Extra ruimte met kleine gaasvakken aan de zijkanten.
  • Gemaakt van technische materialen en met verstevigingen in de structuur.
  • Ideaal om te verplaatsen met de motor.
  • Inbegrepen in de Head Padel 2022 rugzakcollectie.

Voor wie is het? Ontworpen voor iedereen die meestal het juiste materiaal gebruikt bij hun trainingen of wedstrijden, omdat het een rugzak is met grote vakken en extra ruimte zodat je niets thuis laat.

Waarom zal je het leuk vinden? Omdat hij bestand is tegen intensief gebruik in goede staat, zodat je hem naar de top kunt laden zonder je zorgen te maken over de prestaties. Het komt ook terug met een spectaculair ontwerp dat half rood en half zwart is, alleen voor de durfals!

Lees meer over het merk HEAD

Geniet van de beste prestaties op het veld met Head Sport, een van de merken waar de meeste spelers de voorkeur aan geven. En het is dat het een breed scala aan producten biedt tegen de beste prijs, zodat u degene kunt kiezen die het beste bij uw behoeften past.

Professionele spelers van het niveau van Sanyo Gutierrez, Arturo Coello, Tamara Icardo of Ari Sánchez vertegenwoordigen het bedrijf op de World Padel Tour-banen. Dit seizoen zul je dol zijn op de nieuwe collectie padel rackets, schoenen, kleding en racketas, ontdek ze in onze online winkel!

Features Speler: Man Jaar: 2022
Onze beste producten