Mochila Head Tour Team Backpack Black Green 2022
  • Mochila Head Tour Team Backpack Black Green 2022

Rugzak Head Tour Team Zwart Groen 2022

PVP: € 49,58
€ 39,63
-21% Head Padel
Head Tour Team Padel Rugzak Zwart Groen 2022 | Alles wat je nodig hebt in deze Head-rugzak voor dames, ontworpen met technische stof, specifieke compartimenten, gevoerde handvatten en een geweldig ontwerp

DamesRugzak Head Tour Team Rugzak Turquoise

Kies de tas die het beste bij je past in onze sectie padeltassen. Daar vind je de Tour Team BackPack padelrugzak in zwart en groen, een tas voor meisjes uit de nieuwe collectie Head Padel 2022. De structuur is sterk en solide en bevat gewatteerde delen voor meer comfort.

Het verdeelt zijn ruimte in een compartiment dat is aangepast voor de rackets, een andere grotere voor kleding of een toilettas en een andere onafhankelijke voor de schoenen. U kunt niet alleen al uw materiaal vervoeren, maar er is ook extra ruimte voor persoonlijke bezittingen of accessoires.

Turquoise Tour Team Bag Kenmerken

  • De Head Tour Team BackPack Zwart Groen 2022 is gemaakt van gemakkelijk schoon te maken technische stoffen.
  • Hij doorstaat de tand des tijds en intensief gebruik in goede staat.
  • Hiermee kunt u uw schoenen en vuile kleding apart scheiden.
  • Inhoud voor 21 liter, verdeeld in grote en kleinere vakken.
  • Specifiek compartiment voor het opbergen van 1 of 2 padel rackets.
  • Vermindert rugklachten dankzij de gewatteerde bescherming.
  • Head 2022 nieuwste collectie damesrugzakken.

Voor wie is het? Meer gericht op spelers die een praktische en functionele rugzak nodig hebben, aangezien het nieuwe Tour Team voldoende ruimte heeft om net genoeg te dragen en ook zeer comfortabel is dankzij de gewatteerde beschermingen.

Waarom zal je het leuk vinden? Want het merk heeft voor alle details gezorgd voor een fantastisch resultaat op esthetisch vlak. Dit seizoen combineert het turkoois met zwart, een ontwerp waarvan we overtuigd zijn dat het de meeste spelers zal aanspreken.

Lees meer over het merk HEAD

Geniet van de beste prestaties op het veld met Head Sport, een van de merken waar de meeste spelers de voorkeur aan geven. En het is dat het een breed scala aan producten biedt tegen de beste prijs, zodat u degene kunt kiezen die het beste bij uw behoeften past.

Professionele spelers van het niveau van Sanyo Gutierrez, Arturo Coello, Tamara Icardo of Ari Sánchez vertegenwoordigen het bedrijf op de World Padel Tour-banen. Dit seizoen zul je dol zijn op de nieuwe collectie padel rackets, schoenen, kleding en racketas, ontdek ze in onze online winkel!

Features Speler: Vrouw Jaar: 2022
Onze beste producten