Dit product is verouderd, u kunt tussen deze alternatieven kiezen.
Mochila Head Tour Team Backpack Rose White 2022
  • Mochila Head Tour Team Backpack Rose White 2022

Rugzak Head Tour Team Rose Wit 2022

PVP: € 59,99
€ 47,95
-21% Head Padel
Head Tour Team padel rugzak Rose White 2022 | Een van de meest complete rugzakken van Head, de Sanyo-tas aangepast voor vrouwen die alleen de essentiële dingen meenemen naar hun padelwedstrijden

Head Tour Team Padel Rugzak Rose Wit 2022

Elk detail is belangrijk, dus rust jezelf uit met de beste producten in onze online winkel. Koop de Head Tour Team Extreme BackPack Black Yellow padelrugzak van Head 2020, een tas gemaakt van technische stoffen en een versterkte structuur voor meer duurzaamheid.

Er is genoeg ruimte voor al het materiaal, want het heeft een specifiek vak voor rackets en een groter vak voor kleding en schoenen. Het bevat ook kleine vakken om accessoires of persoonlijke spullen achter te laten. Het heeft ook gevoerde handvatten.

Pink Tour Team damesrugzak, kenmerken

  • 2 mesh zakken aan de zijkanten van de Head Head Tour Team Backpack Rose White 2022
  • Gemaakt van de beste materialen, waardoor intensief gebruik wordt ondersteund.
  • Compartiment aangepast voor 1 of 2 padel rackets.
  • Groot Headvak en een apart voor schoenen.
  • Het heeft hetzelfde ontwerp als de zwarte en fluor monstercombi paletteero, dus je kunt ze combineren.
  • Hiermee kunt u de riemen aanpassen om hem comfortabel te dragen.
  • Nieuwe catalogus met padel rackets voor dames Head Padel 2022.

Voor wie is het? Gericht op meisjes die niet graag te zwaar beladen naar hun wedstrijden gaan, aangezien het een Headbag is met net genoeg ruimte om de padel racket, schoenen en kleding mee te nemen om te douchen of om te kleden aan het einde van de wedstrijd.

Waarom zal je het leuk vinden? Het zal je op het eerste gezicht veroveren, want esthetisch is het de mooiste. Dit seizoen combineert het verschillende tinten roze met witte logo's, zodat je stijl uitstraalt als je het op je rug draagt.

Lees meer over het merk HEAD

Geniet van de beste prestaties op het veld met Head Sport, een van de merken waar de meeste spelers de voorkeur aan geven. En het is dat het een breed scala aan producten biedt tegen de beste prijs, zodat u degene kunt kiezen die het beste bij uw behoeften past.

Professionele spelers van het niveau van Sanyo Gutierrez, Arturo Coello, Tamara Icardo of Ari Sánchez vertegenwoordigen het bedrijf op de World Padel Tour-banen. Dit seizoen zul je dol zijn op de nieuwe collectie padel rackets, schoenen, kleding en racketas, ontdek ze in onze online winkel!

Features Speler: Vrouw Jaar: 2022
Onze beste producten