Dit product is verouderd, u kunt tussen deze alternatieven kiezen.
Mochila Head Core Backpack Antracita Red 2022
  • Mochila Head Core Backpack Antracita Red 2022

Rugzak Head Core Antracita Rood 2022

PVP: € 30,00
€ 23,95
-21% Head Padel
Padel rugzak Head Core Antraciet Rood 2022 | Kleine rugzak van Head to play padel tennis waarmee we het benodigde materiaal op een ordelijke, beschermde en moeiteloze manier naar de voet van de baan kunnen vervoeren.

Head Core padel rugzak grijs en rood

Geniet van de beste padel merken in onze online winkel, we hebben al hun producten voor de beste prijs. Ontdek de nieuwe Core Backpack Anthracite Red padelrugzak, de goedkoopste tas van Head Padel 2022. Het formaat is klein dus ideaal voor het opbergen van het padel racket, schoenen en wat kleding.

Aan de andere kant heeft het een gewatteerd vak om je padel racket te beschermen tegen mogelijke stoten. evenals een ruim en gemakkelijk toegankelijk Headvak. Het bevat ook kleinere vakken voor accessoires en gewatteerde delen om het comfortabeler te maken wanneer het op de rug wordt gedragen.

Kenmerken van de kleine grijze en rode kerntas

  • De Head Core Backpack Antraciet Rood 2022 is gemaakt van de hoogste kwaliteit materialen.
  • Specifiek compartiment voor het padel tennisracket.
  • Een voorvak en aan elke kant ontworpen voor accessoires.
  • Groot centraal compartiment voor schoenen of kleding.
  • Gewatteerde rug en handvatten om ongemak te voorkomen.
  • Nieuwe collectie Head 2022 padeltassen.

Voor wie is het? We denken dat het de perfecte padeltas is voor jongens of meisjes die meestal op de motor reizen en een praktisch, functioneel en hanteerbaar accessoire nodig hebben om hun materiaal moeiteloos te vervoeren.

Waarom zal je het leuk vinden? Omdat je het op het eerste gezicht leuk zult vinden, omdat het een zeer gedurfd ontwerp heeft in donkergrijs, waarbij de details en logo's in rood worden benadrukt. We zijn ervan overtuigd dat ze niet zullen stoppen met naar je te kijken als ze je met haar zien!

Lees meer over het merk HEAD

Geniet van de beste prestaties op het veld met Head Sport, een van de merken waar de meeste spelers de voorkeur aan geven. En het is dat het een breed scala aan producten biedt tegen de beste prijs, zodat u degene kunt kiezen die het beste bij uw behoeften past.

Professionele spelers van het niveau van Sanyo Gutierrez, Arturo Coello, Tamara Icardo of Ari Sánchez vertegenwoordigen het bedrijf op de World Padel Tour-banen. Dit seizoen zul je dol zijn op de nieuwe collectie padel rackets, schoenen, kleding en racketas, ontdek ze in onze online winkel!

Features Speler: Man Jaar: 2022
Onze beste producten