Head Flash Pro 2023
  • Head Flash Pro 2023

Head Flash Pro 2023

PVP: € 140,00
€ 125,95
-11% Head Padel
Head Flash Pro 2023 medium level racket | Ga snel vooruit met dit tussenliggende padel racket van Head, een model dat de beste technologieën en ontwerpen samenbrengt die je nu kunt krijgen voor een onverslaanbare prijs.
Kijk eens:
Controle
Stroom
Bal uitlaat
Beheersbaarheid
Hardheid
Spelen

Head Flash Pro 2023 padel racket

Geniet van de beste prestaties op de baan met de nieuwe collectie producten van Head Padel 2022. We presenteren het nieuwe zwarte Flash Pro padelracket, een model dat wordt gekenmerkt door zijn veelzijdigheid, omdat het een medium balans en een oversized vorm heeft, zodat je kunt verdedig het punt en ga gemakkelijk in de aanval.

Wat de constructie betreft, heeft het bedrijf hoogwaardige materialen gebruikt, zoals zwarte koolstof die de structuur versterkt en zo de weerstand verbetert. De gezichten zijn gemaakt van glasvezel en het heeft schuimrubber aan de binnenkant. De combinatie van beide materialen geeft het een comfortabelere touch en grotere sensaties.

Head Flash Pro zwart wit, kenmerken:

  • Balans tussen kracht en controle van de Head Flash Pro 2023 met zijn druppelvorm en gecentreerd gewicht.
  • Krachtige schuimkern die hem meer punch geeft zonder aan comfort in te boeten.
  • Voorgevormde carbonbeschermer om crashes te weerstaan.
  • Constructie met het innegra-systeem dat de stabiliteit verbetert.
  • Snel aangepast racket om onze speelstijl te definiëren.
  • Flexibele vliegtuigen die het meer flexibiliteit geven.
  • Verkrijgbaar in de nieuwe catalogus van Head 2020 mid-level rackets.

Voor wie is het? Gericht op spelers van gemiddeld niveau die hun spel willen blijven verbeteren, omdat het een zeer goed uitgebalanceerd racket is vanwege het druppelvormige formaat en de gemiddelde balans, dus het biedt kracht en controle die je nodig hebt bij elke actie.

Waarom zal je het leuk vinden? Omdat het een veelzijdig racket is waarmee je snel je speelstijl kunt bepalen, omdat het heel gemakkelijk is om ermee te spelen. Bovendien presenteert het dit seizoen een zeer elegant ontwerp in zwart met witte details, pure elegantie!

Lees meer over het merk HEAD

Vind alles wat je nodig hebt in de nieuwe Head Padel-catalogus voor dit seizoen. Het Oostenrijkse merk heeft gekozen voor nieuwe materialen en technologische systemen om een perfect resultaat op het circuit te behalen.

Momenteel is het goed aanwezig op de World Padel Tour door toedoen van topspelers zoals Arturo Coelho, Ari Sánchez of Paula Josemaria. Zonder twijfel de beste garantie die het bedrijf kan bieden.

Features Vorm: Druppel Peil: Tussenliggend Toneelstuk: Polyvalent Gewicht: 360-375 gr. Profiel: 38 mm Speler: Man Jaar: 2023 Tacto Blando Material Principal Fibra de vidrio Rugosidad Sin rugosidad
Onze beste producten