Head Flash roze 2023
  • Head Flash roze 2023

Head Flash roze 2023

PVP: € 100,00
€ 89,95
-11% Head Padel
Lichtschep Head Flash roze 2023 | Beheers de padeltechniek met dit Head padel racket voor dames, een zeer goed uitgebalanceerd model gemaakt van hoogwaardige materialen en met een lager gewicht
Kijk eens:
Controle
Stroom
Bal uitlaat
Beheersbaarheid
Hardheid
Spelen

padel racket Head Flash vrouw 2023

We analyseren alle modellen die Head Padel ons voor deze 2023 brengt volledig. Begin met het maken van je eerste schoten met het roze en turquoise Flash padelracket, een model voor beginnende spelers dat de beste materialen en technologieën van het merk samenbrengt die je nu kunt krijgen voor een onverslaanbare prijs.

Het druppelvormige ontwerp en de medium balans geven hem evenveel kracht en controle. Daarnaast is hij door zijn geringe gewicht zeer handzaam en door de combinatie van gebruikte materialen is hij heel gemakkelijk om mee te spelen. Het combineert inblack-technologie en een voorgevormde beschermer op het frame, samen met glasvezel en powerfoamrubber aan de binnenkant.

Head Flash roze voor dames, kenmerken:

  • Ontwerp van de roze Head Flash 2023 in een oversized vorm en gecentreerde balans.
  • Het bevat het powerfoam-systeem voor een comfortabele aanraking en een goede stoot.
  • Het framegebied is versterkt om beter bestand te zijn tegen schokken.
  • Glasvezeloppervlak, wat de aanpassing van de speler bevordert.
  • Je zult het gemakkelijk kunnen verplaatsen omdat het vrij licht is.
  • Zwart systeem ontwikkeld door het merk dat de voordelen verbetert.
  • Een van de Head 2023 initiatierackets voor dames.

Voor wie is het? De perfecte bondgenoot voor alle meiden die nog maar kort padel tennis spelen of het af en toe doen, dus een uitgebalanceerd, licht en snel aanpasbaar beginnersracket nodig hebben om de padel-techniek onder de knie te krijgen.

Waarom zal je het leuk vinden? Omdat het een model is met een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding, omdat je hiermee kunt beginnen in de sport zonder een fortuin uit te geven. Het presenteert ook een vernieuwde esthetiek in roze en turkoois, een combinatie die je zal laten schitteren op het circuit!

Lees meer over het merk HEAD

Vind alles wat je nodig hebt in de nieuwe Head Padel-catalogus voor dit seizoen. Het Oostenrijkse merk heeft gekozen voor nieuwe materialen en technologische systemen om een perfect resultaat op het circuit te behalen.

Momenteel is het goed aanwezig op de World Padel Tour in de handen van topspelers zoals Arturo Coelho, Ari Sánchez of Paula Josemaria. Zonder twijfel de beste garantie die het bedrijf kan bieden.

Features Vorm: Druppel Peil: Initiatie Toneelstuk: Polyvalent Gewicht: 350-360 gr. Profiel: 38 mm Speler: Vrouw Jaar: 2023 Aanraken: Zacht Hoofdmateriaal Glasvezel Ruwheid Glad
Onze beste producten