Padeltas Headbasis camomila
  • Padeltas Headbasis camomila

Padeltas Headbasis camomila

PVP: € 60,00
€ 29,51
-51% Head Padel
Padeltas Headbasis camomila | Bescherm je racket terwijl je het van de ene plaats naar de andere brengt met de nieuwe Base racketas van het merk Head, perfect voor spelers die net genoeg
  • Recibelo antes de
    Koop vandaag en ontvang het vrijdag, 5 april, 2024
Paga a plazos
Splits uw aankoop eenvoudig Zonder papierwerk

Lichtroze Head Base Padeltas voor dames

Raak volledig uitgerust met de nieuwe collectie tassen van het merk Head waar je kunt kiezen uit een grote verscheidenheid aan maten en designs. Koop de basis die is ontworpen met veel ruimte en compartimenten om je racket te beschermen tijdens het vervoeren en het opbergen van al je materialen.

Het formaat is klein, dus licht en ook comfortabel te vervoeren dankzij de twee soorten grip die het heeft, een voor de rug en een voor de hand. Het is ook zeer resistent om te voorkomen dat het na verloop van tijd verslijt en je kunt er lang mee spelen.

Head Base lichtroze padel racketas, kenmerken

  • De Head Base is ontworpen in lichtroze met oranje logodetails.
  • Verstelbare handvatten om hem als rugzak of op de rug te dragen.
  • Het is zeer resistent om slijtage door gebruik te voorkomen.
  • Kleinere vakken om je mobiel of portemonnee in op te bergen.
  • Ruim Headvak zodat je niets thuis hoeft te laten.
  • Nieuwe catalogus Head 2023 padel racketassen en -rugzakken.

Voor wie is het? We raden het aan aan al die mensen die net genoeg vervoeren om te trainen, zodat ze geen te grote en zware rugzak willen om al hun materiaal comfortabel te dragen.

Waarom zal je het leuk vinden? Omdat het een hoogwaardige padel racketas is waar je lang plezier van zult hebben, is hij ook nog eens uitgevoerd in een lichtroze kleur met oranje details, zonder meer een erg mooie combinatie.

Lees meer over het merk HEAD

Voel je een ster met Head Padel, een gerenommeerd bedrijf in de sector dat terugkeert met een nieuwe collectie padelrackets, schoenen, textiel voor heren en dames, evenals accessoires die zijn ontworpen om zich aan te passen aan alle doelgroepen en speelstijlen.

Professionele spelers van het niveau van Sanyo Gutierrez of Ari Sánchez vertegenwoordigen het sportmerk op alle WPT-tracks, een duidelijk bewijs van de kwaliteit van al zijn producten.

Features Speler: Vrouw Jaar: 2023
Onze beste producten