Head 2,5" polsbandjes lichtgroen
  • Head 2,5" polsbandjes lichtgroen

Head 2,5" polsbandjes lichtgroen

PVP: € 7,00
€ 5,95
-16% Head Padel
Wristbands Head 2.5 | Vermijd ongemakkelijke zweetdruppels langs je armen met deze groene Head 2,5" polsbandjes, een ideaal accessoire voor wedstrijden op de heetste dagen
  • Recibelo antes de
    Koop vandaag en ontvang het donderdag, 25 april, 2024
Paga a plazos
Splits uw aankoop eenvoudig Zonder papierwerk
"STARS"-coupon - 8% extra korting, alleen deze maand.

Wristbands padel Head 2.5 lichtgroen

Geniet van de beste accessoires om padel te spelen in onze online winkel, je kunt jezelf van top tot teen uitrusten met de beste merken op de markt. We presenteren de 2,5" padelpolsbandjes in lichtgroen, een aanvulling op HEAD 2023 voor alle soorten atleten. En het is dat ze goede ondersteuning en zweetabsorptie bieden, waardoor het blad niet wegglijdt.

Voor de constructie zijn hoogwaardige stoffen gebruikt, dus ze zijn zowel elastisch als resistent om na verloop van tijd geen eigenschappen te verliezen. Ze hebben kleinere afmetingen en worden verkocht in blisterverpakkingen van 2 stuks. Ze bieden ook een groene esthetiek met een wit logo in het midden, dus ze zijn erg cool.

Wristbands Head 2,5" in lichtgroen, kenmerken

  • De Head 2.5" in lichtgroen combineert 90% nylon met 10% elastaan.
  • Pakket met 2 eenheden, één voor elke hand.
  • Kleinere afmetingen, ongeveer 7 x 7 centimeter.
  • Ze houden het gewricht warm en ondersteund, waardoor het risico op letsel wordt verminderd.
  • Ze gaan overmatig zweten tegen.
  • Een van de nieuwigheden in Head Padel 2023-accessoires.

Voor wie is het? We raden ze aan aan zowel mannelijke als vrouwelijke spelers die ongemakkelijke zweetdruppels op hun armen of gezicht willen vermijden, aangezien de nieuwe Head-polsbandjes zelfs in de zomer maximale absorptie bieden.

Waarom zal je het leuk vinden? Dankzij hun kortere formaat zijn ze niet oncomfortabel als ze eenmaal zijn aangebracht of beperken ze de beweging van het gewricht. Ze presenteren ook een prachtig ontwerp in lichtgroen met het Head-logo, perfect te combineren met de nieuwe kleding van het merk.

Lees meer over het merk HEAD

Rust jezelf uit met producten van topkwaliteit dankzij Head Padel, een van de merken waar de meeste spelers de voorkeur aan geven. Het heeft zelfs veel vertegenwoordiging op de World Padel Tour dankzij spelers als Arturo Coelho of Ari Sánchez in het damesteam.

Dit seizoen zet het Oostenrijkse merk in op nieuwe materialen, technologieën en kleurrijke designs. Ontdek in onze online winkel de nieuwe collectie padelrackets, herenschoenen, dameskleding en meer accessoires om padel te spelen.U zult niet teleurgesteld zijn!

Features Speler: Vrouw Jaar: 2023
Onze beste producten