Sleutelhanger Head Speed
  • Sleutelhanger Head Speed

Sleutelhanger Head Speed

PVP: € 7,00
€ 5,95
-15% Head Padel
Sleutelhanger Head Speed padel racketvormige | Geniet van dit accessoire van het merk Head dat de vorm van het Speed-racketmodel reproduceert, een goede optie om op sleutels of in je padel-tas te plaatsen.

Sleutelhanger Head Speed padel

In onze online winkel kun je niet alleen producten krijgen om padel tennis te spelen, maar ook de coolste accessoires. We presenteren de nieuwe Head Speed-sleutelhanger die de vorm van deze padel racket imiteert, een accessoire ontworpen door Head this 2023. Het is een kleine padel racketvormige sleutelhanger.

Dit accessoire is gemaakt van flexibel rubber, waardoor het niet beschadigt als je je sleutels laat vallen of een klap krijgt, en het is ook erg duurzaam. Hij heeft een metalen ring zodat je hem aan de rits van je rugzak of ijszak kunt hangen, of je kunt er gemakkelijk de sleutels in stoppen.

Sleutelhanger Grey Head Speed padel racket design, kenmerken

  • Headsleutelhangerontwerp zoals het nieuwe Speed 2023-racket.
  • Klein formaat zodat je hem makkelijk kunt opbergen.
  • Gemaakt van hoogwaardig rubber en met een metalen ring.
  • Geschikt om aan sleutels of ritsen te hangen.
  • Ideaal als cadeau voor elke padelliefhebber.
  • Nieuwe collectie accessoires voor padel Head 2023.

Voor wie is het? Het is een aanvulling die elke fan van deze sport zeker zal bevallen, aangezien het de vorm en het ontwerp van het Speed-racket van het bekende merk Head repliceert. Je kunt hem ook op verschillende plekken plaatsen zoals in je rugzak, in je ijszak of aan je sleutels en het is een heel origineel accessoire.

Waarom zal je het leuk vinden? Je kunt hem namelijk makkelijk aan je sleutels hangen of aan de rits van je ijszakje hangen om hem een onderscheidend tintje te geven en snel te herkennen. Het is ook een geweldig cadeau-idee voor je clubgenoten, coaches of andere padelliefhebbers.

Lees meer over het merk HEAD

Rust jezelf uit met producten van topkwaliteit dankzij Head Padel, een van de merken waar de meeste spelers de voorkeur aan geven. Het heeft zelfs veel vertegenwoordiging op de World Padel Tour dankzij spelers als Arturo Coelho of Ari Sánchez in het damesteam.

Dit seizoen zet het Oostenrijkse merk in op nieuwe materialen, technologieën en kleurrijke designs. Ontdek in onze online winkel de nieuwe collectie padelrackets, herenschoenen, dameskleding en meer accessoires om padel te spelen.U zult niet teleurgesteld zijn!

Features Jaar: 2023
Onze beste producten