Dit product is verouderd, u kunt tussen deze alternatieven kiezen.
Joma Gold Pro Control Negro Oro
  • Joma Gold Pro Control Negro Oro
  • Joma Gold Pro Control Negro Oro

Joma Gold Pro Control

PVP: € 180,00
€ 179,95
-1% Joma
padel racket Joma Gold Pro Control Black Gold | Een van de nieuwe Joma padel rackets, ideaal voor technische spelers die controle nodig hebben met een goede stoot om het punt van achteren voor te bereiden
Kijk eens:
Controle
Stroom
Bal uitlaat
Beheersbaarheid
Hardheid
Spelen

padel racket Joma Gold Pro Control Golden 2021

Koop de nieuwe collectie Joma 2021 padel rackets voor de beste prijs in onze online winkel. Plaats de bal precies met het Joma Gold Pro Control padel racket in zwart en goud, omdat het ronde formaat en de lage balans de speelbaarheid en beheersbaarheid aanzienlijk vergroten.

Carbon van de laatste generatie is gebruikt voor de constructie, waardoor het oppervlak is versterkt met 18k-stof. De kern is gemaakt van zacht eva-rubber, dus je zult een zeer goede stoot hebben als je besluit om naar het net te gaan. Het bevat ook ruwheid in de vlakken en versterkingen in het hartgebied.

Joma Gold Pro Control goud, kenmerken

  • Ruw oppervlak van de Joma Gold Pro Control Black Gold.
  • Het heeft een ronde mal met balans dicht bij de hand.
  • Carbon constructie en 18k stof voor een droger gevoel.
  • Brede sweet spot die je fouten zal vergeven.
  • Eva zachte rubberen binnenkant voor meer slagkracht.
  • Versterkte structuur die een stabiele slag genereert zonder torsie.
  • Geavanceerde serie Joma 2021 padel rackets.

Voor wie is het? Meer bedoeld voor technische spelers op gevorderd niveau, die graag het punt van achteren voorbereiden en op zoek zijn naar een controle padel racket maar met een goede stoot zodat ze bij de aanval ook met kracht kunnen slaan.

Waarom zal je het leuk vinden? Omdat het de beste merkmaterialen combineert met een uitzonderlijke afwerking. U zult genieten van het zwarte ontwerp met gouden details. Zonder twijfel een van de meest elegante en verfijnde die je kunt vinden.

Lees meer over het merk JOMA

Alle atleten kennen het merk Joma Sport, aangezien het al vele jaren actief is in de sportsector. Pas een paar jaar geleden begon hij zijn carrière in padel, eerst met een complete collectie schoenen en accessoires om deze uit te breiden met een brede catalogus van padelpadel rackets.

Al hun producten zijn van uitzonderlijke kwaliteit, aangezien er veel energie wordt gestoken in het onderzoeken en aanpassen van nieuwe technologieën in de industrie. Wacht niet langer en geniet van padel met JOMA, wij garanderen de beste prestaties en design op de baan.

Features Vorm: Rond Peil: Geavanceerd Toneelstuk: Controle Gewicht: 360-375 gr. Profiel: 38 mm Speler: Man Jaar: 2021
Onze beste producten