Joma Open wit turkoois fluor
  • Joma Open wit turkoois fluor

Joma Open wit turkoois fluor

PVP: € 85,00
€ 39,95
-54% Joma
Joma Open padel tennisracket wit turquoise fluor | Pak je eerste hits met dit Joma intermediate racket, een comfortabel model met een brede sweet spot waar spelers optimaal van kunnen genieten
  • Recibelo antes de
    Koop vandaag en ontvang het donderdag, 25 april, 2024
Paga a plazos
Splits uw aankoop eenvoudig Zonder papierwerk
Kijk eens:
Controle
Stroom
Bal uitlaat
Beheersbaarheid
Hardheid
Spelen

padel racket voor dames Joma Open

Begin in deze sport met Joma en zijn nieuwe collectie voor 2021. Neem je eerste hits met het Game Control padel racket in wit en turkoois, een model dat opvalt door zijn controle en kracht, dus het is zeer uitgebalanceerd, ideaal voor vrouwelijke spelers die willen krijgen hun beste kansen op de baan.

Dankzij zijn oversized vorm en medium balans, helpt het je om je schoten gemakkelijk te richten. Het genereert ook een zachte aanraking omdat er zacht rubber aan de binnenkant is gebruikt en glasvezel op het oppervlak. Om een optimale weerstand te garanderen, is het frame versterkt met carbon waardoor de structuur steviger is.

Wit en turquoise Joma Open, kenmerken

  • De Joma Joma Open wit turquoise fluor is handelbaar en veelzijdig inzetbaar.
  • Dankzij het traanontwerp met ingehouden balans biedt het meer controle.
  • Binnenkant met zacht eva-rubber voor een zachtere slag.
  • Gemaakt met flexibele materialen die een snelle aanpassing garanderen.
  • Glasvezel gezichten en carbon frame.
  • Breed slagoppervlak om ongeforceerde fouten te verminderen.
  • Nieuwe collectie Joma scheppen voor dames 2022.

Voor wie is het? Geschikt voor spelers die af en toe spelen of een kwaliteitssprong willen maken in hun spel, omdat het een middelzwaar racket is dat je helpt de bal te sturen. U zult ook genieten van geweldige sensaties en de prijs is onverslaanbaar.

Waarom zal je het leuk vinden? Niet alleen vanwege zijn kenmerken, maar ook vanwege zijn fantastische ontwerp, omdat het wit combineert met fluor-turquoise details, een geweldige esthetiek waarmee u in het middelpunt van de belangstelling zult staan.

Kom meer te weten over het merk JOMA SPORT

Alle atleten kennen het merk Joma Sport, aangezien het al vele jaren actief is in de sportsector. Pas een paar jaar geleden begon hij zijn carrière in padel, eerst met een complete collectie schoenen en accessoires om deze uit te breiden met een brede catalogus van padelpadel rackets.

Al hun producten zijn van uitzonderlijke kwaliteit, aangezien er veel energie wordt gestoken in het onderzoeken en aanpassen van nieuwe technologieën in de industrie. Wacht niet langer en geniet van padel met JOMA, wij garanderen de beste prestaties en design op de baan.

Features Vorm: Rond Peil: Initiatie Toneelstuk: Controle Gewicht: 340-365 gr. Profiel: 38 mm Speler: Vrouw Jaar: 2021 Aanraken: Zacht Hoofdmateriaal Glasvezel Ruwheid Glad
Onze beste producten