Joma Slam Pro II Negro Coral Fluor
  • Joma Slam Pro II Negro Coral Fluor

Joma Slam Pro II

PVP: € 126,00
€ 79,95
-37% Joma
padel racket Joma Slam Pro II Black Coral Fluor | Plaats de bal gemakkelijk met dit Joma control padel racket, een model uit de geavanceerde serie en boordevol technologieën die je voor de beste prijs kunt krijgen
  • Recibelo antes de
    Koop vandaag en ontvang het woensdag, 24 april, 2024
Paga a plazos
Splits uw aankoop eenvoudig Zonder papierwerk
Kijk eens:
Controle
Stroom
Bal uitlaat
Beheersbaarheid
Hardheid
Spelen

padel racket Joma Slam Pro II Zwart en Koraal 2021

Ontvang het laatste nieuws van Joma Padel 2021 in onze online winkel. Koop het Slam Pro II Black Coral Fluor padel racket, een 100% carbon model met 12k stof om uitstekende weerstand en duurzaamheid in het spel te garanderen.

Eenmaal in de handen valt het op door zijn controle, omdat het een rond formaat en een lage balans heeft om de bal met precisie te plaatsen. Het genereert ook zeer goede sensaties bij het slaan met het eva pro-rubber, een schuim dat de output of de kracht in de buurt van het net niet verwaarloost.

Joma Slam Pro II zwart en koraal, kenmerken

  • Uitstekende weerstand van de Joma Slam Pro II Black Coral Fluor door zijn 100% carbon constructie.
  • Het helpt je de bal te plaatsen dankzij het ronde formaat en de ingehouden balans.
  • Eva pro rubber in de kern om geen kracht te verliezen bij het slaan.
  • Het oppervlak is verstevigd met 12k stof op het oppervlak.
  • Sla zonder trillingen omdat het de impact minimaliseert.
  • Hoogwaardig padel racket dat je fouten zal vergeven.
  • Nieuwe collectie Joma 2021 geavanceerde rackets.

Voor wie is het? Naar onze mening is het perfect voor kinderen met een gevorderd speelniveau die op zoek zijn naar meer precisie in hun spel, aangezien een rond racket met een lage balans de balcontrole aanzienlijk verbetert.

Waarom zal je het leuk vinden? Omdat het dankzij de gebruikte materialen onverslaanbare sensaties biedt bij het slaan, maar ook qua design niet tekortschiet. We houden van de combinatie van zwart met koraal en groene details, je zult stralen op de baan!

Kom meer te weten over het merk JOMA SPORT

Alle atleten kennen het merk Joma Sport, aangezien het al vele jaren actief is in de sportsector. Pas een paar jaar geleden begon hij zijn carrière in padel, eerst met een complete collectie schoenen en accessoires om deze uit te breiden met een brede catalogus van padelpadel rackets.

Al hun producten zijn van uitzonderlijke kwaliteit, aangezien er veel energie wordt gestoken in het onderzoeken en aanpassen van nieuwe technologieën in de industrie. Wacht niet langer en geniet van padel met JOMA, wij garanderen de beste prestaties en design op de baan.

Features Vorm: Rond Peil: Geavanceerd Toneelstuk: Controle Gewicht: 360-370 gr. Profiel: 38 mm Speler: Man Jaar: 2021
Onze beste producten