Dit product is verouderd, u kunt tussen deze alternatieven kiezen.
Muñequeras Joma cortas blancas rosas
  • Muñequeras Joma cortas blancas rosas

Korte wit roze Joma polsbandjes

PVP: € 7,95
€ 5,95
-26% Joma
Polsbandjes voor padel Joma korte maat in wit en roze | Laat je zelfs in de zomermaanden niet tegenhouden door de hitte dankzij de nieuwe korte polsbandjes van het merk Joma, met een wit en roze design

Korte witte en roze Joma polsbandjes

Voorkom dat er warmte op je handen terechtkomt dankzij de nieuwe korte witte en roze polsbandjes. Dit accessoire maakt deel uit van de nieuwe Joma 2022-collectie en ze zijn perfect om het zweet van je voorHead te vegen en het zonder handdoek te doen terwijl je concurreert.

Ze zijn klein van formaat en passen zich perfect aan de pols aan, maar zonder de bewegingen die nodig zijn tijdens het spelen te belemmeren. Voor de vervaardiging zijn hoogwaardige materialen zoals katoen, elastaan en polyamide gebruikt, die de transpiratie helpen en de kwaliteit behouden, zelfs bij gebruik en wassen.

Joma korte witte en roze polsbandjes, kenmerken

  • De witte en roze Joma zijn klein van formaat
  • Absorbeert zweet van de armen en het voorHead
  • Ze worden verkocht in verpakkingen van twee stuks.
  • Zeer goede pasvorm om de pols zonder bewegingen te belemmeren.
  • Veel dessins en kleuren om uit te kiezen.
  • Nieuwe Joma 2022 accessoires catalogus.

Voor wie is het? Het perfecte accessoire voor alle spelers die het zweet uit hun ogen en handen willen houden om comfortabel te spelen. Het is ook een zeer goede optie voor mensen die uit een blessure komen, omdat het het gebied warm houdt en slechte bewegingen voorkomt.

Waarom zal je het leuk vinden? Naast het bestrijden van de heetste dagen, kun je ook een half wit en half roze ontwerp dragen met het logodetail in het zwart, een combinatie waarmee je vanaf het eerste moment wint.

Lees meer over het merk JOMA

Verander je uitrusting in Joma, een merk dat door de jaren heen naam heeft gemaakt in de wereld van padel. In 2018 werd het een van de sponsors van de World Padel Tour, het officiële merk van zijn schoenen. Een naam waar we in de loop der jaren steeds meer van zijn gaan zien en die we in 2022 veel gaan zien onder de spelers in de competitie.

Vernieuw je padel rackets, schoenen en kleding met de nieuwe collectie Joma 2022. Koop zeker het Spaanse merk dat al meer dan 50 jaar actief is op de markt en bekend staat om zijn geweldige kwaliteit en prijs.

Features Jaar: 2022
Onze beste producten