Pack 3  Joma Tournament 3x3 Stucks
  • Pack 3  Joma Tournament 3x3 Stucks

Pack 3 Joma Tournament 3x3 Stucks

PVP: € 18,00
€ 14,95
-17% Joma
3 Joma Tournament padelballen | Geniet van een dynamisch spel met dit pakket Joma padelballen, je krijgt 3 blikjes ballen voor de beste prijs en een lange levensduur

Pack 3 blikjes Joma Tournament padelballen

Geniet van alle accessoires die je nodig hebt tegen de beste prijs in onze online winkel. Bespaar geld door het pakket van 3 potjes Toernooiballen in geel van Joma te kopen, ballen met een fantastische prijs-kwaliteitverhouding zodat je kunt concurreren of trainen terwijl je geniet van een live spel.

Ze zijn gemaakt van hoogwaardige materialen om de beste prestaties te bereiken.Ze zijn ook geel van kleur, zodat ze goed zicht op de baan bieden en de druk langer behouden, omdat de blikken goed gesloten zijn om geen eigenschappen te verliezen.

Pakket van 3 Joma Tournament-jackpots, functies

  • Met het Joma Tournament pack krijg je goedkopere ballen.
  • U zult een zeer levendige boot hebben.
  • Hoogwaardige materialen om de levensduur te verlengen.
  • Gele bal om een goed zicht te bieden.
  • Alle kwaliteit van het merk voor een goede prijs.
  • Nieuw model Joma 2022 padelballen.

Voor wie is het? Geschikt voor zowel competitie als spelen met vrienden, want dankzij de combinatie van materialen bieden ze goede prestaties op het veld, waarbij ze hun eigenschappen en optimale druk te allen tijde behouden.

Waarom zal je het leuk vinden? Omdat het een van de noviteiten van het merk is, waarbij hoogwaardige materialen zijn gebruikt om tot een spectaculair eindresultaat te komen. Bovendien bespaart u door dit pakket padelballen te kopen geld, omdat ze goedkoper zijn dan wanneer u ze afzonderlijk zou kopen.

Lees meer over het merk JOMA

Alle atleten kennen het merk Joma Sport, aangezien het al vele jaren actief is in de sportsector. Pas een paar jaar geleden begon hij zijn carrière in padel, eerst met een complete collectie schoenen en accessoires om deze uit te breiden met een brede catalogus van padelpadel rackets.

Al hun producten zijn van uitzonderlijke kwaliteit, aangezien er veel energie wordt gestoken in het onderzoeken en aanpassen van nieuwe technologieën in de industrie. Wacht niet langer en geniet van padel met JOMA, wij garanderen de beste prestaties en design op de baan.

Features Jaar: 2022
Onze beste producten