Joma Rookie Blue
  • Joma Rookie Blue
  • Joma Rookie Blue

Joma Rookie Blue

PVP: € 95,00
€ 39,95
-58% Joma
padel racket Joma Rookie Blue | Verbeter snel je spel met dit Joma-initiatiepadel racket, een uitgebalanceerd model, licht en met een zachte aanraking die de aanpassing van de spelers bevordert
  • Recibelo antes de
    Koop vandaag en ontvang het donderdag, 2 mei, 2024
Paga a plazos
Splits uw aankoop eenvoudig Zonder papierwerk
Kijk eens:
Controle
Stroom
Bal uitlaat
Beheersbaarheid
Hardheid
Spelen

Beginnersracket Joma Rookie Turquoise Blue

Ga aan de slag in deze sport met Joma Padel en zijn nieuwe collectie 2022. Sla je eerste hits met het Rookie padel racket in blauw, een model dat opvalt door zijn controle, kracht en lichtheid, zodat spelers het gemakkelijk kunnen verplaatsen. Dankzij de traanvorm met medium balans kun je je beste foto's maken.

Het genereert ook een zachte aanraking omdat er zacht rubber is gebruikt aan de binnenkant en glasvezel aan de buitenkant. Deze materialen zijn flexibel en geven een veerkrachtig gevoel terwijl ze trillingen verminderen. Om het af te werken, heeft het oppervlak een zanderige textuur gekregen, waardoor de effecten op de bal worden verbeterd.

Joma Rookie in turquoise blauw, features

  • De Joma Rookie Blue is licht en zeer handelbaar.
  • Dankzij het oversized ontwerp met gecentreerde balans is het extreem veelzijdig.
  • Binnenkant met zacht eva-rubber voor een zachtere slag.
  • Sandy finish op de gezichten, wat de spin-shots verbetert.
  • Gemaakt met flexibele materialen die een snelle aanpassing garanderen.
  • 100% glasvezel.
  • Snelle aanpassing om het gemakkelijker te maken om ermee te spelen.
  • Nieuwe collectie Joma scheppen voor dames 2022.

Voor wie is het? Geschikt voor spelers die af en toe spelen of overwegen te beginnen met padel, omdat het een initiatiepadel racket is waarmee je de bal gemakkelijk kunt sturen. U zult ook genieten van geweldige sensaties en de prijs is onverslaanbaar.

Waarom zal je het leuk vinden? Niet alleen vanwege de voordelen, maar ook vanwege de fantastische prijs, aangezien het een goedkoop padel racket voor dames is dat je zal helpen om te beginnen met padel. U zult ook genieten van het turkooisblauwe ontwerp, een prachtige esthetiek.

Kom meer te weten over het merk JOMA SPORT

Alle atleten kennen het merk Joma Sport, aangezien het al vele jaren actief is in de sportsector. Pas een paar jaar geleden begon hij zijn carrière in padel, eerst met een complete collectie schoenen en accessoires om deze uit te breiden met een brede catalogus van padelpadel rackets.

Al hun producten zijn van uitzonderlijke kwaliteit, aangezien er veel energie wordt gestoken in het onderzoeken en aanpassen van nieuwe technologieën in de industrie. Wacht niet langer en geniet van padel met JOMA, wij garanderen de beste prestaties en design op de baan.

Features Vorm: Druppel Peil: Initiatie Toneelstuk: Polyvalent Gewicht: 350-360 gr. Profiel: 38 mm Speler: Vrouw Jaar: 2022 Aanraken: Halfzacht Hoofdmateriaal Glasvezel Ruwheid Schuurpapier
Onze beste producten