Joma Tournament zwart rood 2023
  • Joma Tournament zwart rood 2023
  • Joma Tournament zwart rood 2023

Joma Tournament zwart rood 2023

PVP: € 110,00
€ 79,96
-28% Joma
Medium level racket Joma Tournament zwart rood | Geniet van kracht en controle met dit Joma Tournament mid-level racket, een model dat snel kan worden aangepast om ons te helpen ons spel te definiëren
  • Recibelo antes de
    Koop vandaag en ontvang het vrijdag, 3 mei, 2024
Paga a plazos
Splits uw aankoop eenvoudig Zonder papierwerk
Kijk eens:
Controle
Stroom
Bal uitlaat
Beheersbaarheid
Hardheid
Spelen

Joma Tournament zwarte en rode padel racket

Haal je beste schoten in aanval en verdediging met het nieuwe zwarte en rode Tournament padel racket, een van de modellen van de Joma Padel 2023 medium-serie.Dankzij het gebruik van glasvezel genereert het een snelle aanpassing en een geweldige bespeelbaarheid sinds zijn aanraking is zeer elastisch.

Voor zijn ontwerp combineert het de Druppelvorm met medium balans, dus het toont zeer goed gecompenseerd, zodat u uw beste foto's kunt maken. Het biedt ook zeer goede sensaties bij het slaan met het gebruik van zwart eva-rubber en anti-vibratiesysteem, zodat je de games niet met ongemak beëindigt.

Joma Tournament in zwarte en rode details, kenmerken

  • De zwart met rode Joma Tournament heeft een Druppelvorm om de sweetspot uit te breiden.
  • Balans in de centrale zone, wat zorgt voor extra kracht bij schoten zoals volleys of schoten.
  • Solide en stijve structuur dankzij de constructie van de buis met koolstof.
  • Het bevat een zwarte eva-rubberen kern voor een spectaculaire aanraking.
  • Uitstekende stabiliteit bij het slaan met de versterking van het hart.
  • Grote bespeelbaarheid door het gebruik van glasvezel op de vlakken.
  • Het genereert geen trillingen met het nieuwe VIBRA - OUT-systeem.
  • Nieuwe collectie Joma Padel 2022 rackets.

Voor wie is het? Het is bedoeld voor aanvallende spelers van hoog of gemiddeld niveau die vooruitgang willen boeken, aangezien het een powerracket is dat je zal helpen je aanvallende spel te verbeteren zonder de controlesensaties te verliezen, aangezien het een goede sweet spot heeft.

Waarom zal je het leuk vinden? Omdat het een racket is met een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding, waarmee we ons spel kunnen verbeteren en het niet buiten budget gaat. Bovendien maakt de combinatie van zwarte kleur en rode details hem erg aantrekkelijk, dus je zult hem leuk vinden met het blote oog.

Ontdek meer over het merk JOMA SPORT

Het merk Joma Sport is bekend bij alle atleten, omdat het al vele jaren actief is in de sportsector. Pas een paar jaar geleden begon hij zijn carrière in padel, eerst met een complete collectie schoenen en accessoires om het uit te breiden met een brede catalogus van padelrackets.

Al zijn producten hebben een uitzonderlijke kwaliteit, aangezien er veel moeite wordt gedaan om de nieuwe technologieën in de sector te onderzoeken en aan te passen. Wacht niet langer en geniet van padel met JOMA, wij verzekeren je van de beste prestaties en design op de baan.

Features Vorm: Druppel Peil: Initiatie, Tussenliggend Toneelstuk: Polyvalent Gewicht: 360-375 gr. Profiel: 38 mm Speler: Man Jaar: 2023 Aanraken: Halfzacht Hoofdmateriaal Glasvezel Ruwheid Glad
Onze beste producten