Padeltas Joma Gold Pro groen 2023
  • Padeltas Joma Gold Pro groen 2023

Padeltas Joma Gold Pro groen 2023

PVP: € 71,50
€ 64,95
-10% Joma
Padeltas met grote vakken Joma Gold Pro groen 2023 | Uitstekende capaciteit om materiaal op te bergen met de Joma Gold Pro padel racketas in de kleur groen, een tas die je materiaal beschermt en je comfortabel kunt dragen
  • Recibelo antes de
    Koop vandaag en ontvang het donderdag, 9 mei, 2024
Paga a plazos
Splits uw aankoop eenvoudig Zonder papierwerk
"STARS"-coupon - 8% extra korting, alleen deze maand.

Padeltas Joma Gold Pro groene 2023

Als u op zoek bent naar kwaliteitsproducten tegen een goede prijs, heeft u geluk, want we hebben de nieuwe Joma Padel-catalogus al beschikbaar 2023. Koop de Gold Pro padel-racketas in groene kleur en wit logo, een vrij grote en handzame tas sinds heeft verschillende soorten riemen om hem als rugzak of handtas te dragen.

Dankzij de verschillende vakken houdt hij je apparatuur netjes. Het heeft een Headvak, een ander voor schoenen en ruimte aan de zijkanten voor 2 of 3 rackets. Ten slotte is het vervaardigd met hoogwaardige materialen en heeft het een waterafstotende afwerking gekregen die water afstoot.

Padeltas Joma Gold Pro groene, kenmerken

  • Afwerking van de groene Joma Gold Pro met contrasterende gepersonaliseerde prints die door het hele design lopen.
  • Versterkte naden om hem probleemloos te kunnen beladen.
  • Het bevat een compartiment met ventilatie, zodat de schoen wordt geventileerd.
  • Groot centraal compartiment om kleding en toilettas op te bergen.
  • Het heeft aan één kant een thermofunctie, waardoor de mesjes zoveel mogelijk worden beschermd.
  • Een tas van de grootste Joma 2023.

Voor wie is het? Perfect voor zowel professionals als beginnende spelers omdat het een goede capaciteit heeft om alles wat je nodig hebt te vervoeren. Je kunt hem ook hangend op je schouders dragen als een rugzak, ideaal voor reizen op de motor.

Waarom zal je het leuk vinden? Omdat het een compacte en duurzame tas is, omdat hij aan de onderkant steunstukken bevat om wrijving met het oppervlak en slijtage te voorkomen. Het presenteert ook een groen ontwerp met een wit logo dat het altijd krijgt voordat het op is!

Ontdek meer over het merk JOMA PADEL

Het merk Joma Sport is bekend bij alle atleten, omdat het al vele jaren actief is in de sportsector. Pas een paar jaar geleden begon hij zijn carrière in padel, eerst met een complete collectie schoenen en accessoires om het uit te breiden met een brede catalogus van padelrackets.

Al zijn producten hebben een uitzonderlijke kwaliteit, aangezien er veel moeite wordt gedaan om de nieuwe technologieën in de sector te onderzoeken en aan te passen. Wacht niet langer en geniet van padel met JOMA, wij verzekeren je van de beste prestaties en design op de baan.

Features Jaar: 2023
Onze beste producten