Dit product is verouderd, u kunt tussen deze alternatieven kiezen.
NB Break 2021
  • NB Break 2021
  • NB Break 2021

NB Break 2021

PVP: € 80,00
€ 67,95
-16% NB
NB Break 2021 padel racket | Geniet van de beste sensaties op het veld met dit Enebe padel racket, ideaal om te starten en vooruit te gaan, omdat het zeer goed gecompenseerd en beheersbaar is

Mes NB Break White

Vind je beste bondgenoot om je wedstrijden te winnen in de racketcatalogus van Enebe 2021. Ontdek het NB Break padel racket in het wit, een model dat snel kan worden aangepast omdat het is gemaakt van flexibele materialen en met een druppelformaat en een ingebouwde balans.

Voor de productie heeft het merk glasvezel en zacht rubber gebruikt, waardoor het een meer elastische aanraking krijgt en het gevoel van controle en comfort voor de speler toeneemt. Bovendien genereert hij nauwelijks trillingen, waardoor je urenlang kunt spelen zonder armklachten.

Enebe Breaz wit, kenmerken

  • Teardrop-formaat met inhoudsbalans van de NB Break 2021.
  • Racket van snelle aanpassing, ideaal om uw techniek te verbeteren.
  • Fantastische speelbaarheid dankzij de constructie van glasvezel.
  • De meest aangename aanraking met het ultrazachte eva-schuim aan de binnenkant.
  • Brede sweet spot om off-center slagen te corrigeren.
  • Hij genereert nauwelijks trillingen waardoor je urenlang kunt spelen.
  • Nieuwe collectie Enebe Padel 2021 initiatierackets.

Voor wie is het? Gericht op de speler die af en toe traint of concurreert en die graag de beste prestaties wil leveren bij elke actie, aangezien het een zeer uitgebalanceerd padel racket is dat de kracht, controle en het comfort biedt die ze nodig hebben bij elke actie.

Waarom zal je het leuk vinden? Hoewel het een goedkoop padel racket is, bevat het de beste technologieën en materialen van het merk. Je zult ook dol zijn op het witte ontwerp met een zwart logo en rode details, erg cool!

Lees meer over het merk ENEBE

Geniet van de beste sensaties op het veld met NB Padel, een bekend merk uit Alicante binnen de sector. Na een paar jaar stilstand keert het bedrijf terug in de strijd met een complete collectie padelpadel rackets, kleding en accessoires voor het hele publiek.

Wacht niet langer en stap over naar een van de bedrijven met de beste reputatie in padel, een pionier in het gebruik van nieuwe technologieën om op zijn producten toe te passen en zo aan de behoeften van al zijn spelers te voldoen.

Features Vorm: Druppel Peil: Tussenliggend Toneelstuk: Polyvalent Gewicht: 360-375 gr. Profiel: 38 mm Speler: Man Jaar: 2021
Onze beste producten