Paletero Enebe Revolution Azul Royal
  • Paletero Enebe Revolution Azul Royal

Padel Tassen Enebe Revolution Azul Royal

PVP: € 35,00
€ 31,95
-9% NB
Kleine padel racketas Enebe Revolution Royal Blue | Koop deze Enebe padeltas voor de beste prijs, een kleine padel racketas waarin je maximaal een paar padels, schoenen en wat kleding kunt vervoeren

Enebe Revolution Blauwe en Zwarte Tas

Laat niets thuis dankzij de Revolution lichtblauwe en zwarte tas, een kleine tas beschikbaar in de Enebe Padel 2021-collectie. Het bedrijf heeft resistente materialen gebruikt en de gebieden die het meest worden blootgesteld aan slijtage versterkt om een betere duurzaamheid te bereiken.

Zoals we al zeiden, is hij klein en heeft hij alleen een gemakkelijk toegankelijk middenvak, evenals een zijvak voor 1 of 2 padelrackets. Het heeft ook verschillende handvatten en je kunt de handvatten aanpassen om het comfortabel op je rug te dragen.

Revolution blauwe en zwarte padeltas, kenmerken

  • De Enebe Revolution Royal Blue is een van de meest resistente en duurzame.
  • Een zijkant om je padel rackets te kunnen vervoeren.
  • Groot Headvak met centrale ritssluiting.
  • Gewatteerde handvatten om schouderklachten te voorkomen.
  • Optie om het met de hand of rugzaktype op de rug te dragen.
  • Inbegrepen in de Enebe Padel 2021 tassencatalogus.

Voor wie is het? Naar onze mening is het ideaal voor atleten die normaal niet veel materiaal meenemen naar hun wedstrijden, aangezien het een kleine NB padel racketas is, met een Headvak en een zijvak voor de rackets.

Waarom zal je het leuk vinden? Hoewel het een kleine tas is, is hij gemaakt van resistente materialen om een betere duurzaamheid te bereiken. Het heeft ook een cool ontwerp in zwarte, blauwe en grijze details, spectaculair!

Lees meer over het merk ENEBE

Geniet van de beste sensaties op het veld met NB Padel, een bekend merk uit Alicante binnen de sector. Na een paar jaar stilstand keert het bedrijf terug in de strijd met een complete collectie padelpadel rackets, kleding en accessoires voor het hele publiek.

Wacht niet langer en stap over naar een van de bedrijven met de beste reputatie in padel, een pionier in het gebruik van nieuwe technologieën om op zijn producten toe te passen en zo aan de behoeften van al zijn spelers te voldoen.

Features Jaar: 2021
Onze beste producten