Enebe Mustang 2024
  • Enebe Mustang 2024
  • Enebe Mustang 2024

Enebe Mustang 2024

PVP: € 295,00
€ 292,52
-1% NB
Enebe Mustang A000420 | Ontdek de Mustang padel racket van Enebe 2024, ontworpen voor gevorderde spelers. Met 12K koolstof en GOMA EVA HR7, is het de perfecte balans voor jouw spel.
  • Recibelo antes de
    Koop vandaag en ontvang het vrijdag, 3 mei, 2024
Paga a plazos
Splits uw aankoop eenvoudig Zonder papierwerk
"STARS"-coupon - 8% extra korting, alleen deze maand.

Padel racket Enebe Mustang

Dompel jezelf onder in de wereld van padel met de Mustang padel racket van Enebe, een perfecte fusie van elegantie en prestaties. Dit juweeltje, met zijn verfijnde ontwerp en onderscheidende brug, is niet alleen een visueel genot, maar garandeert met zijn kern van GOMA EVA HR7 en 12K CARBON gezichten een comfortabel spel en een uitzonderlijke baluitgang.

De Mustang 2024 van Enebe is het resultaat van jarenlang onderzoek en ontwikkeling. Het vertegenwoordigt een optimale keuze voor degenen die hun spel willen verbeteren en willen uitblinken op de padelbaan.

Kenmerken Mustang padel racket

  • Gewicht: 355 - 370grs.
  • Profiel: 38mm
  • Vorm: Hybride
  • Kern: Zwart EVA HR7 ESP
  • Gezichten: 12K Koolstof
  • Onderdeel van de Enebe padel rackets collectie 2024.

Voor wie is het bedoeld?

Het Mustang padel racket van Enebe is speciaal ontworpen voor gevorderde spelers die op zoek zijn naar de perfecte balans tussen kracht en controle. Als je iemand bent die een veelzijdig racket met een semi-zacht gevoel en een geweldige baluitgang zoekt, dan is dit model voor jou.

Waarom zal je het leuk vinden?

De Mustang is een embleem van het nieuwe seizoen van Enebe voor gevorderde spelers. De combinatie van materialen van de nieuwste generatie en innovatief ontwerp maken het een onmisbaar racket voor degenen die willen uitblinken in elke wedstrijd.

Ontdek meer over het merk Enebe

Enebe is sinds de oprichting een toonaangevend merk geweest in de wereld van padel. Met decennia aan ervaring heeft het zich ontwikkeld, aangepast aan de veranderende eisen van spelers en innovaties gebracht die de sport hebben gerevolutioneerd.

Met een onwrikbare toewijding aan kwaliteit en prestaties heeft Enebe hoge normen in de industrie gesteld. Hun rackets, zoals de Mustang, zijn getuigenis van hun toewijding en passie om het padelspel naar een hoger niveau te tillen.

Features Vorm: Druppel Peil: Geavanceerd Toneelstuk: Stroom Gewicht: 360-370 gr. Profiel: 38 mm Speler: Man Jaar: 2024 Aanraken: Halfzacht, Hard Hoofdmateriaal Koolstof Ruwheid 3d
Onze beste producten