Enebe Response Fiber Purple 2024
  • Enebe Response Fiber Purple 2024
  • Enebe Response Fiber Purple 2024

Enebe Response Fiber Purple 2024

PVP: € 120,00
€ 119,95
-1% NB
Enebe Response Fiber Purple A000430 | Ontdek het nieuwe Enebe Response Fiber Purple padelracket 2024. Opvallend ontwerp, premium constructie voor superieure techniek.
  • Recibelo antes de
    Koop vandaag en ontvang het vrijdag, 3 mei, 2024
Paga a plazos
Splits uw aankoop eenvoudig Zonder papierwerk
"STARS"-coupon - 8% extra korting, alleen deze maand.

Enebe Response Fiber Purple padelracket

Ontdek de Response Fiber Purple, een padelracket van Enebe ontworpen om je spel te transformeren. Met zijn moderne ontwerp en levendige kleuren, trekt dit racket niet alleen de aandacht, maar belooft het ook prestaties op de baan. De glanzende iriserende afwerking en de samenstelling van glasvezel maken dit model een onovertroffen keuze voor spelers die willen opvallen.

Ideaal voor degenen die hun spel willen verbeteren, combineert de Response Fiber Purple van Enebe esthetiek met functionaliteit. Zijn hoogwaardige constructie garandeert duurzaamheid en uitzonderlijke prestaties in elke wedstrijd.

Kenmerken van het Response Fiber Purple racket

  • Gewicht: 350 - 365 gram, ideaal voor comfortabele en nauwkeurige hantering.
  • Profiel van 38mm, perfect voor een balans tussen controle en kracht.
  • Hybride-druppelvorm, biedt een balans tussen precisie en slagkracht.
  • Zwarte EVA HR3-kern voor superieure respons en verhoogde duurzaamheid.
  • Glasvezel gezichten en koolstofraam, combinatie van flexibiliteit en weerstand.
  • Behoort tot de Enebe 2024 racketcollectie.

Voor wie is het bedoeld?

De Response Fiber Purple is gericht op spelers van gemiddeld en beginnersniveau. Het is perfect voor degenen die op zoek zijn naar een racket met kracht en veelzijdigheid. Ideaal voor spelers die regelmatig spelen en hun techniek op de padelbaan willen perfectioneren.

Waarom ga je het leuk vinden?

Dit model van Enebe is ideaal voor het nieuwe seizoen, vooral voor beginnende spelers die hun techniek willen verbeteren. Zijn balans en ontwerp zullen je niet alleen op de baan laten opvallen, maar ze zullen je ook helpen je spel naar een hoger niveau te tillen.

Ontdek meer over het merk Enebe

Enebe is een gerenommeerd merk in de wereld van padel, bekend om zijn innovatie en kwaliteit. Sinds de oprichting heeft Enebe zich gewijd aan het creëren van rackets die niet alleen voldoen aan de verwachtingen van spelers, maar deze ook overtreffen. Hun inzet voor uitmuntendheid heeft ervoor gezorgd dat het merk een van de favorieten is geworden onder zowel amateurs als professionele padelspelers.

De geschiedenis van Enebe wordt gekenmerkt door een constante zoektocht naar perfectie. Met elk model dat ze op de markt brengen, streven ze naar innovatie en bieden ze het beste aan spelers. Padelrackets van Enebe zijn synoniem met kwaliteit, duurzaamheid en prestaties, en de Response Fiber Purple is daar een duidelijk voorbeeld van.

Features Vorm: Druppel Peil: Initiatie Toneelstuk: Polyvalent Gewicht: 355-365 gr Profiel: 38 mm Speler: Vrouw Aanraken: Zacht Hoofdmateriaal Glasvezel Ruwheid Glad
Onze beste producten