Enebe Combat 7.1 2024
  • Enebe Combat 7.1 2024
  • Enebe Combat 7.1 2024

Enebe Combat 7.1 2024

PVP: € 190,00
€ 189,95
-1% NB
Enebe Combat 7.1 A000427 | Ontdek de Enebe Combat 7.1, een padel racket dat design en functionaliteit combineert voor spelers van gemiddeld niveau.
  • Recibelo antes de
    Koop vandaag en ontvang het vrijdag, 3 mei, 2024
Paga a plazos
Splits uw aankoop eenvoudig Zonder papierwerk
"STARS"-coupon - 8% extra korting, alleen deze maand.

Enebe Combat 7.1 padel racket

Ontdek innovatie en design in één padel racket met de Enebe Combat 7.1. Deze parel van padel voor 2024 is heruitgevonden met een ongeëvenaarde esthetische touch en functionaliteiten die je zullen verbazen. De combinatie van controle en kracht bij elke slag, dankzij zijn hybride vorm en brede sweet spot, maakt het verschil op de baan.

De Enebe Combat 7.1 is meer dan een padel racket, het is een statement op de padelbaan. Met dit racket wordt elke beweging een toonbeeld van behendigheid en precisie, en brengt je spel naar een hoger niveau. Bereid je voor op een evolutie in je techniek met dit uitzonderlijke racket.

Kenmerken Enebe Combat 7.1 padel racket

  • Gewicht: 355 - 370gr, ideaal voor hantering en behendigheid.
  • Profiel van 38mm, garandeert een perfecte balans.
  • Hybride vorm die rond-druppel combineert voor controle en kracht.
  • Kern van Black EVA HR3 medium hard, voor een ongeëvenaarde respons.
  • Gezichten van Carbon 3K en koolstof frame, bieden duurzaamheid en weerstand.
  • Onderdeel van de Enebe 2024 padel racket collectie.

Voor wie is het bedoeld?

De Enebe Combat 7.1 is perfect voor gevorderde spelers op zoek naar een veelzijdig padel racket. Speciaal ontworpen voor diegenen die regelmatig spelen en hun techniek met een veelzijdig spelprofiel willen perfectioneren. Als je jezelf herkent in dit profiel, dan is dit racket voor jou.

Waarom ga je het leuk vinden?

De Enebe Combat 7.1 is niet zomaar een padel racket, het is een speelkameraad die je naar de overwinning zal leiden. Het innovatieve ontwerp en de technische kenmerken maken het tot een ideale keuze voor het nieuwe seizoen. Het is het gereedschap dat je nodig hebt om je spel naar een hoger niveau te tillen. Verover het veld ermee!

Ontdek meer over het merk Enebe

Enebe staat voor traditie en innovatie in de wereld van padel. Met decennia aan ervaring heeft dit merk geavanceerde technologie weten te combineren met functionele en esthetisch aantrekkelijke ontwerpen, waardoor het een referentie is in de sport.

Elk Enebe padel racket is een getuigenis van hun toewijding aan kwaliteit en prestaties. Van beginnende spelers tot professionals, Enebe biedt speelgereedschap dat de ervaring op de baan naar een hoger niveau tilt.

Features Vorm: Rond Peil: Geavanceerd Toneelstuk: Controle Gewicht: 360-375 gr. Profiel: 38 mm Speler: Man Jaar: 2024 Aanraken: Halfzacht, Zacht Hoofdmateriaal Koolstof Ruwheid Glad
Onze beste producten