Dit product is verouderd, u kunt tussen deze alternatieven kiezen.
Pack Nox Stinger 10 Aniversario
  • Pack Nox Stinger 10 Aniversario

Pack Nox Stinger 10-jubileum

PVP: € 310,00
€ 196,95
-37% Nox
Ontvang het 10-jarig jubileum Nox-pakket bestaande uit een van Miguel Lamperti's rackets en bijpassende rugzak, 2 kwaliteitsproducten en een exclusief ontwerp

Pack Nox Stinger 10-jubileum

Koop het meest gewenste padelpakket van spelers: het Nox Stinger 10th Anniversary-pakket bestaande uit een gelimiteerde editie van de Stinger en een spectaculaire padelrugzak. Hiermee kun je al je materiaal op een georganiseerde en moeiteloze manier vervoeren, omdat het is voorzien van gewatteerde beschermingen.

Wat betreft de Stinger 10th Anniversary, het is een van Miguel Lamperti's rackets, boordevol nieuwe technologieën. In de kern is meerlaags rubber gebruikt, dat wil zeggen verschillende soorten schuim voor een ongekende touch. Daarnaast is hij gemaakt van carbon en genereert hij nauwelijks trillingen.

Nox 10e verjaardag Stinger met rugzak, kenmerken

  • De Nox Stinger 10th Anniversary is Miguel Lamperti's veelzijdige padel racket.
  • Meerlaags rubber, een combinatie van verschillende schuimen om de aanraking te verbeteren.
  • 100% koolstofconstructie, versterkt de vlakken met 3k-stof.
  • Anti-vibratietechnologie voor een soepele en blessurevrije slag.
  • Padelrugzak met resistente materialen.
  • Verschillende vakken en kleine vakjes voor persoonlijke spullen.
  • Mesh zakken aan de zijkanten.
  • Producten in beperkte oplage ontwikkeld door Nox Padel 2020.

Voor wie is het? Naar onze mening is het perfect voor spelers die evenveel kracht als controle nodig hebben, omdat het een zeer veelzijdig racket is waarmee je effectief kunt reageren op elke rivaliserende bal.

Waarom zal je het leuk vinden? Omdat het een limited edition-pakket is, met exclusieve producten die maar heel weinig spelers kunnen hebben. Vier met ons het 10 jarig bestaan van Miguel Lamperti's angel, wij verlagen de prijzen!

Lees meer over het merk NOX

Maak deel uit van het Nox Sport-team en rust jezelf uit met kwaliteitsproducten tegen de beste prijs. Professionele spelers zoals Miguel Lamperti, Agustín Tapia, Elena Ramirez of Vanesa Alonso zijn de vertegenwoordigers van het bedrijf.

En niet voor minder, want elk jaar introduceert het nieuwe materialen en technologieën in zijn collectie padel rackets, padel rackets en accessoires om de beste prestaties en een onverslaanbare ervaring op het veld te bieden.

Features Vorm: Druppel Peil: Geavanceerd Toneelstuk: Polyvalent Gewicht: 360-375 gr. Profiel: 38 mm Speler: Man Jaar: 2020
Onze beste producten